Ideal Standard’ın Red Dot’tan ödüllü tasarımı “Evo Jet Diamond”

Ideal Standard’ın Red Dot’tan ödüllü tasarımı “Evo Jet Diamond”

Ideal Standard, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan Red Dot ile ödüllendirildi. Yüzlerce inovatif tasarımın yer aldığı “Uluslararası Red Dot“ ödüllerinde “En İyi Ürün Tasarımı Ödülü’’ne Ideal Standard’ın yeni 3 fonksiyonel özelliğe sahip Evo

A+A-

1955 yılından beri düzenlenen dünyanın en prestijli ve en büyük çaplı tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen, ürünlerin tasarım alanındaki performanslarını değerlendiren Red Dot Design 2018 Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 59 ülkeden tasarımın yer aldığı ve 40’a yakın jüri üyesinin değerlendirme yaptığı yarışmada “En İyi Ürün Tasarım Ödülü” Ideal Standard’ın oldu. Ödüle layık görülen Evo Jet Diamond el duşu serisi yenilikçi ve sofistike duş teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Idealrain serisinden yeni Evo Jet Diamond el duşu

Tasarım stüdyosu Artefakt tarafından tasarlanan Evo Jet Diamond el duşu, karakteristik elmas şeklindeki tasarımının yanı sıra yuvarlak formda da göz alıcı bir fark yaratıyor. Aynı zamanda düğme değiştirme NAVIGO özelliği ile rahat yağmur duşları ve canlandırıcı masaj efektleri arasında rahat bir sprey tipi değişimi sağlıyor.

Maliyetleri azaltan uzun ömürlü zarafet

Evo Jet Diamond el duşu, kullanıcılara çiziklere ve kireçlere karşı oldukça dayanıklı bir tasarım konforu sağlıyor. Cool Body teknolojisi ile su sıcaklığını iletmiyor ve elde tutulan jet, yanıklara karşı koruma sağlıyor. Evo Jet el duşları düşük su ve enerji tüketimiyle çevreyi de koruyor. Çıkarılabilen bir akış kısıtlayıcısı ile normal basınç koşullarında herhangi bir konfor kaybı olmaksızın su tüketimini 18,5 litreden 8 litreye düşürerek büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.