İdlib'te Tuzak Bozulacak

İdlib'te Tuzak Bozulacak

Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu, rejim güçlerinin yapmış olduğu hain saldırı ve gündem ile alakalı bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

Başkan Çobanoğlu, DGC’de yapmış olduğu basın açıklamasında, tüm Türkiye olarak yüreklerinin hala yandığını belirtti ve açıklamasında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Millete baş sağlığı dileklerini ileterek şehitlere Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyerek başladı.

Başkan Çobanoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

Ülkemiz, 15 Temmuzdan bu yana ABD ve İSRAİL’in kurduğu terör koridorunu parçalamış ve komşularla ilişkilerini hızla geliştirmiştir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve en son Barış Pınarı harekâtları ile elde edilen bu başarılar İDLİB tuzağı ile durdurularak, ülkemiz hedef değiştirmeye zorlanmaktadır.

Karşılaştığımız tehdit 15-16 Temmuz darbesinin devamıdır ve daha kapsamlıdır. Suriye’yle savaş başlatmak, tuzağa atılan adım olur. Bu tuzağın boyutu çok büyüktür. Kıbrıs ve Libya’sıyla, Doğu Akdeniz’den Fırat’ın doğusuna kadar yayılmaktadır. Bu tuzakla yalnızlaştırılan Türkiye, coğrafyamızda birden fazla cephede sıcak tehditlerle karşılaşma tehlikesi ile yüz yüzedir. Gün ,SAVAŞ KIŞKIRTICILIĞI yapmak değil , aklıselim davranıp devlet aklı ile hareket etmemiz gereken gündür.Suriye ile savaşı önlemede birlikte hareket edeceğimiz güçler,Rusya,İran ve Iraktır.Astana süreci ve Soçi Mutabakatı bu açıdan önemli tarihsel dayanaklardır.

SURİYE’DE İŞİMİZ VARDIR!

Suriye’de işimiz vardır ve ülkemiz için beka meselesidir. Hedefimiz, Türkiye ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ABD ve İsrail’in kontrolündeki terör örgütleridir. İDLİB sorununu çözmek için ABD ve NATO’yu çağırmak; ülkemizin cellâdını çağırmaktır. Doğu Akdeniz’de namlularını Türkiye’ye çeviren ve ortak tatbikatlar yapan ABD, İsrail, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne son olarak Fransa da katılmıştır. Bu ülkeler, başta ABD ve İSRAİL olmak üzere, ülkemize kurulan bu tuzaktan çok hoşnutturlar. Bu tuzakla, on binlerce tır silahla donatılan PKK-PYD ve HTŞ gibi bölücü ve yobaz terör örgütleri ülkemiz için daha büyük bir tehdit haline gelmektedir.

İDLİB TUZAGI BOZULACAK!

Değerli Basın ve değerli hemşehrilerim,

Türkiye’mizi,  komşularımızı ve bizzat Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu tuzağı bozma sorumluluğu en başta Cumhurbaşkanımızın omuzlarındadır. Biz VATAN PARTİSİ olarak bu tuzağın,  Milletimizin sağduyusu ve Devlet aklıyla bozulacağına inanıyoruz. Bunun için her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu tüm milletimize duyuruyoruz.

Türkiye, ABD-İSRAİL tuzağına düşmeyecektir. Türkiye’nin önü açıktır. Herkesi ABD –İSRAİL tertibine karşı birliğe, Devlet aklına ve kararlılığa çağırıyoruz.  

Milletimize güveniyoruz,

Devletimize güveniyoruz,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.