İftar Bereketi Yeni Mahalle'de Yaşandı

İftar Bereketi Yeni Mahalle'de Yaşandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün bir mahallede organize edilen İftar sofrasının bu kez ki durağı Yeni Mahalle oldu.

A+A-

Binlerce vatandaşla aynı sofrada buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının dostluk ve kardeşlikleri pekiştirdiğini belirterek,"Bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın, nice ramazanlarda her birlikte olmak tek dileğimiz" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlediği gönül sofrası Yeni Mahalle'de kuruldu. Yeni Mahalle'deki Gazioğlu Cami önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, davetliler ile binlerce vatandaş katıldı. İftar öncesi vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Zolan, mahalle halkının ramazanını tebrik etti. Başkan Zolan, bir üreticinin kendisine verdiği kekik ve lavanta çiçeklerini mahalle sakinlerine dağıttı. Daha sonra binlerce vatandaş ezanın okunması ile birlikte orucunu açtı. Yapılan duanın ardından vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının güzelliğini hep birlikte yaşamanın huzuru içinde olduklarını belirterek,"Çok şükür Allah'ım bizleri tekrar bir araya getirdi . Bu meydanlarda çok iftar yaptık, vatandaşlarımızla buluştuk" diye konuştu.

 

"Güzellikler devam etsin"

 

Ramazan ayının ortalarına gelindiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "İnşallah ramazan ayının sonuna kadar bu güzellikler devam etsin istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu gönül buluşmalarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ülkemizin geleceği şehrimizin geleceği daha iyi olsun istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan iftara katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.