İftar Sofraları Çok Bereketli

İftar Sofraları Çok Bereketli

Çivril Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin mahalle ve köylerinde iftar sofraları kurup binlerce vatandaşı bereket sofrasında buluşturuyor.

A+A-

Ramazan ayının 12. gününde Irgıllı ve Tekke Mahalleleri'nde  kurulmuş olan iftar sofrasına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'de eşlik edip mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Çivril Belediyesi'nin geleneksel hale gelen iftar yemeği programları tüm hızla sürüyor. Ramazan ayının başladığı günden bu yana mahalleler de kurulan iftar sofralarına bir tanesi daha eklendi. Ramazan ayının 12. gününde Irgıllı ve Tekke Mahalleleri'nde kurulmuş olan iftar sofrasına Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'de katılarak mahalle sakinleri ile buluştu.

Sizin İçin Burdayız

Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra iftar sofrasında konuşma yapan Dr. Gürcan Güven, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade ederek, bir mübarek Ramazan ayında oruçlarını beraber açtıklarını, vatandaşlar için burada olduklarını, halkla aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve Allah kardeşliğimizi ve birliğimizi bozmasın, ifadesini kullandı.

Gürcan Güven, yemekten sonra vatandaşlar ile sohbet edip, vatandaşların hayır dualarını istedi. Çevre sakinleri de  Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven'in yaptığı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.