IĞDIR ÖZEL İDARESİ KENDİ ASFALTINI KENDİSİ DÖKECEK

IĞDIR ÖZEL İDARESİ KENDİ ASFALTINI KENDİSİ DÖKECEK

                Iğdır Valiliği İl Özel İdaresinin yeni  iş makinesi ,binek araçları ve asfalt şantiyesi hizmete girdi. Asfalt şantiyesinde üretilen asfaltlar Iğdır’ın yanında çıvar illere de satılabilecek.

A+A-

Programlara Vali Ercan Turan, Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı  Ali Kemal Ayaz ve Kurum Müdürleri ve Protokol üyeleri katıldı.                Vali Ercan Turan,  konuşmasında “Iğdır’ın gerçekten her türlü yatırıma ihtiyacı olduğunu belirterek yatırımlar konusunda Sayın Milletvekili Cantürk Alagöz’ün her türlü desteği verdiğini belirterek Sayın Vekilimiz Iğdır için bir şanstır bunu iyi değerlendirmemiz lazım. El birliği içerisinde ilimizi hak ettiği değere kavuşturacağız. Artık il özel idaremiz kendi asfaltını dökecek. Parkesini dökecek tesislere kavuşmuştur. İl Özel idaremiz bünyesine katmış olduğu yeni araçların şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ”dedi.                Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ise, “Iğdır’ımız layık olduğu yere yapılan yatırlarla gelecektir.                İl Özel İdaremiz genel sekreterimizi kutluyorum araç filolarına yenilerini eklemiştir. Buda ilimize kaliteli hizmetler olarak dönecektir. Önemli olan hizmet etmektir. maddi ve manevi olarak her daim sizlerin yanınızdayım olmaya da devam edeceğim.Artık toz ve topraktan çamurdan kurtulmamız lazım bu asfalt şantiyesi ile bu sıkıntılar ortadan kalkacaktır.Bende kendi cebimden yol yapımı için 100 ton asfalt bağışlıyorum ”dedi.

                Iğdır İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman,” Bu kadar geniş ve zorlu bir coğrafyaya içinde, mevcut fiziki varlıklarımız ve bütçe imkanlarımızla değindiğim görevleri layıkıyla yapma noktasında; faliyetlerimizi düşürmek, hizmet ve yatırım anlamında daha etkin, verimli ve daha ekonomik şartlarda hizmet üretmek adına; Tuzluca İlçesi Sürmeli Köyü mevkiinde saatte 240 ton üretim kapasitesine sahip tesisi 46.000.000,00.-TL hizmete soktuk.. Tesisin bulunduğu alan 7,42 Hektar olup, üretim izni ve çalışma ruhsatını almış bulunmaktayız.   Saatte 240 ton üretim kapasitesine sahiptir. Üretime başladık. Köy yolları yapılacak üretim kapasitesi yüksek olduğu için çevre illere de asfalt parke  satılacak”dedi.       İlk elde edilen asfalt köy yoluna dökülmek üzere yola çıktı.  Program Kurban kesimi, Kurdale kesimi ve Dini hoca Veli Beder’in okuduğu dua okunmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.