Iğdır'da Engelli Gazi’ye Saldırı Yapıldı

Iğdır'da Engelli Gazi’ye Saldırı Yapıldı

Dün akşam saatlerinde de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı olan Gazi Orhan SEVERLİ 'e yapıldı.

A+A-

Olay dün saat 22.00 sularında Iğdır’da gerçekleşti. Yaklaşık iki ay önce yine Iğdır’da engelli Gazi Tosun Akyüz’e saldırı yapılmış Gazi’miz darp edilmişti. Dün akşam saatlerinde de Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı olan Gazi Orhan SEVERLİ 'e yapıldı.

Dün gece saat 22 :00 sıralarında komşusu ve komşusunun misafiri tarafından ‘’bu Gazidir, Gaziliğini kullanıyor , Gaziliğinden Güç  alıyor’’ denilip  Gazi Orhan Severli darp edildi.

 

Engelli Gazi Orhan Severli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; Taşıdığımız unvanların farkında olan bizler yaşadığımız ve bize yapılan her elim olayı bu zamana kadar kamuoyuyla paylaşmadık. Bizler için devlet olgusu en yücedir. Devletimizin en ufak zarar almasını istemeyiz. Ama devletimiz biz engelli Gazilere sahip çıkmalı biz bu saldırıları hak etmiyoruz. Ne yazık ki Gazilere saldırılar Iğdır’da normalleşti. Iğdır halkının bu olaylara duyarsız kalmayacağını biliyoruz bizlere sahip çıkacaktır. Devlet Büyüklerimizden  Bu aziz Toprakların vatan olması, bayrağın inmemesi, ezanların susmaması için canlarını ve uzuvlarını feda eden Gazilerimize sahip çıkmalarını bekliyoruz, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.