Iğdır Ülkü Ocakları Şehit Annelerini Unutmadı.

Iğdır Ülkü Ocakları Şehit Annelerini Unutmadı.

            “ANNELİK ÇOK MÜSTESNA BİR KAVRAMDIR”

A+A-

Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanlığı, Ocak Başkanı Alapslan Çelikten’in önderliğinde Anneler Günü münasebetiyle Iğdır’da ki  Şehit Ailelerini ,MHP ve Ülkü ocaklarına hizmet edip şehit olan bu dünyadan göçüp gidenlerin alilerini ziyaret ederek, annelerinin ellerini öpüp, Anneler Gününü kutladı.

            “ANNELİK ÇOK MÜSTESNA BİR KAVRAMDIR”

Ziyaretler sonrasında Anneler Günü ile ilgili açıklamada bulunan Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Alpaslan Çelikten "Annelik her türlü güzellemenin üzerinde yer alan çok müstesna bir kavramdır. Annelik duygusunu kelimelerle tarif etmek bu duygunun hakkıyla ifade edilmesinde yetersiz kalmaktadır. Aile kurumunun temel direği olan annelerimiz, bizler için her şeyden önemli ve öncelikli bir mevkie sahiptir. Evlatları için her türlü fedakârlığı yapan, kendi yaşantısını evladına göre düzenleyen, cefakârlığın ve vefakârlığın abidesi olan annelerimizi; aile kurumunun temelinden sarsılmaya başladığı, kadına yönelik şiddetin günden güne arttığı şu günlerde bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anmak zorundayız. Annelik sadece doğum ve bakım işlerinden ibaret bir kurum değil, aynı zamanda hayata ve insanlığa dair ilk bilgilerin alındığı kutsal bir okul işlevini de bünyesinde bulundurmaktadır. Oğullarını vatan uğruna toprağa veren annelerimizi ,davamıza hizmet eden MHP ve Ülkü Ocaklarında görev alan bu dünyadan ebediyete göçüp giden  ülküdaşlarımızı ,şehitlerimizin yakınlarını da bu özel günde unutmamak adına kendilerini ziyaret ederek ellerini öpüp hayır dualarını aldık.”dedi

         Şehit aileleri MHP ve Ülkü Ocaklarında görev alan bu dünyadan ebediyete göçüp gidenlerin yakınları a Ülkü Ocakları başkanı Alpaslan Çelikten ve yönetimine ince düşüncelerinden dolayı  teşekkür ettiler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.