İhracatçılar Birliğinde Bilgilendirme Semineri Yapıldı

İhracatçılar Birliğinde Bilgilendirme Semineri Yapıldı

İhracatçılar Birliğinde Bilgilendirme Semineri Yapıldı

A+A-

T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğü’nde Denizli ve Uşak ilinde “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” yapıldı.

T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonluğunda , 23 Kasım 2017 Perşembe günü Denizli İhracatçılar Birliği’nde 24 Kasım 2017 Cuma günü Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirildi.

Programda Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nden Dış Ticaret Uzmanı Başak ÇEÇEN İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları Desteklerinden UR-GE, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş, Yurtdışı Fuar, Yurtiçi Fuar, Yurtdışı Birim Marka ve Tanıtım, Tasarım, Marka-Turquality, Küresel Tedarik Zincirine Giriş, Alıcı Kredisi ve Sigorta Tazmin Destekleri ve Türkiye Ticaret Merkezleri hakkında, İhracatı Geliştirme Uzmanı Sinan YÜZAL Hindistan Pazarına İhraç İmkanları hakkında, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Yıldız ONUR ise Türkiye-Malezya Serbest Ticaret Anlaşması konularında bilgilendirme yaparak katılımcıların sorularını cevapladılar.

Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan programlar katılımcıların yoğun katılımlarıyla tamamlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.