İhtiyacınız Olan Aylık Araç Kiralama Hizmeti

İhtiyacınız Olan Aylık Araç Kiralama Hizmeti

İster bireysel ister kurumsal olarak uzun süreli araç kiralayarak istediğiniz marka ve segmentteki aracı sadece yakıt ihtiyacını karşılayarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

A+A-

Pandemi nedeniyle taksi ve toplu ulaşımının risk taşıdığı şu günlerde şehir içi ve şehir dışı ulaşım ihtiyacınız için aylık araç kiralama fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Hem kurumsal ihtiyaçlarınız için hem de bireysel olarak kullanabileceğiniz kiralık araçlar bulabilir ve bu araçları günlük ya da aylık olarak kiralayabilirsiniz. Aylık araç kiralama seçeneği günlük kiralanan araçların aksine, uzun süreli kiralandıkları için daha ekonomik bir politika ile uygulanır. Ayrıca farklı kampanyaları takip ederek de daha uygun kiralama olanağına sahip olabilirsiniz. Araç kiralama sektöründe dünyanın lideri olan Enterprise ile güvenli yolculukların tadını çıkarabileceğiniz gibi, geniş filosu ve farklı kampanyaları ile bütçenize en uygun aracı bulabilirsiniz. Peki ya, ayağınızı yerden kesecek aylık araç kiralama seçeneklerinde diğer ayrıntılar neler; gelin göz atalım…

Bireysel Aylık Araç Kiralama

İster bireysel ister kurumsal olarak uzun süreli araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralayarak istediğiniz marka ve segmentteki aracı sadece yakıt ihtiyacını karşılayarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Aracı sadece İstanbul'daki ofisten değil, Türkiye'de 27 ilde bulunan 50 Enterprise ofisinden birinden kiralayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Aylık araç kiralama ile kaza sigortanız yapılır ve kilometre sınırı da bulunmaz. İstediğiniz yere kiraladığınız aracın yakıtını doldurarak seyahat edebilirsiniz. Bu sayede ehliyetinizle istediğiniz her yere gidebilir, ister tatil amaçlı şehir dışı seyahatlerinizde kullanabilir ister şehir içi ulaşım için kullanabilirsiniz. Size özel bir araç olacağı için de toplu taşıma ile uğraşmak zorunda kalmazsınız ve istediğiniz yere tam vaktinde ulaşırsınız. Ayrıca geniş aileler için de büyük boyda araç çeşitleri bulunur ve aile bireylerinizle birlikte istediğiniz yere seyahat edebilirsiniz.

İstediğiniz Yere Kolay Ulaşım İmkanı

Hem manuel hem de otomatik ya da yarı otomatik vitesli araçlar ile aracı kiraladıktan sonra istediğiniz yere sürüş yapmaya başlayabilirsiniz. Siz teslim almadan önce dezenfekte edilen araçları güvenle kullanabilir ve ister kiraladığınız şehirde ister farklı şehirlere sürüş keyfini çıkartabilirsiniz. Özellikle tatil amaçlı kiralanan araçlar ya da kurumsal amaçlı kiralanan araçlar için farklı bölgelere gidiş yapabilirsiniz. Aracı kiraladığınız süre boyunca da istediğiniz yere kolay ulaşım imkanı sağlamış olursunuz. Türkiye'nin 27 ilinde 50 ofisi bulunan Enterprise ile aracınızı istediğiniz şehirden ve ofisten kiralama ayrıcalığınız bulunur. Aylık araç kiralama için bulunduğunuz ilde ofis bulunmuyorsa, bulunduğunuz yere kilometre bazında benzin ücreti eklenerek araç bulunduğunuz yere teslim edilir. Bu sayede Enterprise ofisi olmasa da istediğiniz yerden araç kiralayabilir ve sürüş keyfini yaşayabilirsiniz.

Kurumlara Özel Aylık Araç Kiralama

Enterprise'da kurumlarla uzun süreli anlaşmalarda aylık araç kiralama fiyatlarında da çeşitli kampanyalar uygulanır. Ve kurumunuzun herhangi bir sorununda anında yardımcı olur. Bu sayede kiraladığınız araçları şirketinizdeki çalışanlar için de kiralayabilir ve uygun fiyatlarla şirketiniz için aracı kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey, aracı kullanacak personelinizin ehliyeti olmasıdır. Uzun süreli kurumsal anlaşmalar sayesinde araçları daha uygun fiyatlarla kiralayabilir ve ister kendiniz ister personeliniz bu araçları işiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede şirketiniz ve personeliniz için dilediğiniz aracı seçerek prestijinizi artırabilirsiniz.

Her Segmentte Aylık Araç Kiralama Fırsatı 

Her bütçeye uygun olarak farklı segmentlerde araçlar bulunur. İster tam otomatik ve son model bir araç kiralayabilir, isterseniz de dizelle çalışan yarı otomatik ya da manuel vitesli bir aracı aylık olarak kiralayabilirsiniz. Aylık araç kiralama için araç fiyatları kampanyalar haricinde de dönemsel olarak değişebilir. Bunun sebebi ise arabaların dönem dönem piyasasına bağlı olarak değişkenlik göstermesindendir ama her zaman bütçenize uygun bir aracı kiralayabilirsiniz. Özellikle aylık araç kiralama günlük kiralamaya nazaran daha uzun bir süre için kiralama olduğu için size özel fırsatlar da uygulanır. Daha detaylı bilgi ve rahatlıkla araç sürmenin keyfini çıkarmak ve bütçenize en uygun aylık araç kiralama hizmetini almak Enterprise web sitesini hemen ziyaret edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.