İki Düğün; Büyük Eğlence

İki Düğün; Büyük Eğlence

Denizli ilinde Erbakır’a ait Arenko Elektrik Üretim A. Ş İşletme Müdürü Akgün ve Ayşen Değirmencioğlu çiftinin kızları Selcan, Esma Atabay ve Rıza Beyazduman’ın oğulları Veli Can Beyazduman İstanbul ve Denizli ilinde yapılan iki değişik düğün ile evlendil

A+A-

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu uluslararası bir şirkette vergi hukuku alanında çalışmalar yapan damat Veli Can Beyazduman ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu yabancı bir sigorta şirketinde kurumsal avukatlık yapmakta olan Selcan Değirmencioğlu Beyazduman’ın nikahı İstanbul Ortaköy’de gemide kıyıldı.

Büyük Alkış Aldı

Düğün eğlencesi de aynı gemide yapılmış olup İstanbul’dan sonra genç çift için ikinci düğün Karahayıt’taki Richmond Termal Otel’de gerçekleştirildi. Genç çifti Denizli’deki düğünlerinde de sevenleri yalnız bırakmadılar. Havuz başında yapılmış olan düğünde canlı müzik eşliğinde gelinin babası Arenko Elektrik Üretim A. Ş İşletme Müdürü Akgün ve annesi Ayşen Değirmencioğlu çiftinin dansları da çok beğenildi ve çok alkış aldı. Gecenin ilerleyen saatlerine dek süren eğlencede gelin ve damat dansları ile geceye renk kattılar. Balaylarını Denizli ilinde geçiren Beyazduman çifti İstanbul’a yerleştiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.