İklimlendirme Çözümleri için Multi Split Klima

İklimlendirme Çözümleri için Multi Split Klima

Çoklu split klima sistemi olan multi split klima modelleri, konutlarda ve işyerlerinde iklimlendirme çözümleri için uygundur.

A+A-

İstediğiniz her alan için aynı anda farklı ısı konforu sunan multi split klimalar, tek merkezden kumanda edilebilmeleri sayesinde etkili bir iklimlendirme deneyimi yaşamanızı sağlar. Görüntü kirliliğinin önüne geçmeye yardımcı olan multi split klima modelleri, tek bir dış üniteye bağlanmış birden fazla iç üniteye sahip cihazlardır. Multi split klimalar hem alandan hem de enerjiden tasarruf sağlamanıza destek olur. Multi split klima modelleri; duvar tipi, kaset tipi, yer/tavan tipi ve kanallı tip olmak üzere çeşitlere ayrılır.

Multi Split Klima Modelleri Hangi Alanlarda Kullanılır?

Kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan biri hangi multi split klimayı seçmeleri gerektiğidir. Multi split klima sistemlerinde en çok tercih edilenlerden biri duvar tipi olanlardır. Bu modeller, ortamı kısa sürede hedeflenen ısı konforuna ulaştırır ve ısıyı stabil tutarak enerji verimliliği sağlar. Enerji verimliliği A+++ sınıfı olan duvar tipi multi split klima modelleri, enerji maliyetlerini düşürürken aynı zamanda sürdürülebilir bir çevreye önemli oranda katkıda bulunur. Multi sistemde duvar tipi klimaların yanı sıra yer ve tavan tipi multi split klima çeşitleri yer alır. Duvar tipi klimalarla aynı işlevlere sahip olan multi klimalar, yerleştirildikleri konum nedeniyle farklı isimler almıştır. İş yerleri ve AVM gibi büyük ölçekli alanlar için tavan tipi multi split klimalar son derece uygundur.

Multi Split Klimalarla Farklı Alanlara Uygun İklimlendirme Çözümleri

Pek çok iç ünitenin ısısının tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan multi split klima modelleri, kontrol özgürlüğü ve konfor sunar. Multi klima sistemlerinde, farklı genişlikteki mekanları aynı anda ısıtmak ya da soğutmak için tek bir dış ünite gereklidir. Çoklu klima sistemine entegre edilebilecek 8 adete kadar split klima sayesinde her odada farklı ısı konforu elde edebilirsiniz. Dış üniteye bağlanacak iç ünitelerin sayısını klimanın kullanılacağı alanın boyutlarına göre ayarlayabilirsiniz. Alışveriş merkezleri, kapalı spor salonları, mağazalar, restoranlar, kongre merkezleri ve ofisler gibi geniş alanlar ve çok katlı işyerleri için tek bir dış üniteye bağlı multi split klima sistemleri son derece idealdir ve her mekana kolayca adapte edilebilir.  A enerji sınıfı kullanım avantajına sahip cihazlar, düşük desibelle çalışır.

Verimli ve Ekonomik İklimlendirme için Multi Inverter Klima Modelleri

Yeni nesil teknolojilerin dahil edildiği bir diğer klima sistemi de multi inverter klima sistemleridir. Bu ürünlerin diğerlerinden farkı, ortam ısı koşullarına uygun olarak kendini ayarlayan inverter kompresör sistemine sahip olmasıdır. Geleneksel klimalarda sıcaklık istenen düzeye ulaştığında sistem çalışmasını durdururken, bu inverter klimalarda çalışma rölantide devam eder. Tam DC inverter kompresörü sayesinde ısı koşullarına göre motorun çalışma hızı ayarlanır. Böylece ısı konforu daha verimli ve tasarruflu bir şekilde sağlanır, iç ve dış fan motoru sessiz ve konforlu çalışır. Wi-Fi kontrolü sayesinde uzaktan da yönetilebilen inverter multi sistem klimalar iklimlendirmede akıllı çözümler sunar. Yüksek yoğunluklu filtreleri sayesinde, havada dolaşan tozları ve kirleri ortadan kaldırmakla kalmaz, kötü kokulara neden olan partikülleri de filtresinde hapsederek havayı tazeler. Böylece sirkülasyonu sağlanan hava, temiz ve rahat bir şekilde nefes alabileceğiniz sağlıklı bir ortam oluşturur.

Ayarlanabilir 4 boyutlu hava kanatçıkları sayesinde geniş açılı hava akışı sunan multi inverter klimalar, odanın her noktasında homojen bir iklimlendirme sağlar. Ekstrem hava koşullarında bile performansından ödün vermeyen modeller; zamanlayıcı, akıllı temizleme, hayalet gösterge, akıllı uyku modu, otomatik yeniden başlatma, geniş voltaj aralığı, nem giderici gibi pek çok üstün teknik özellikler ve fonksiyonlarla donatılmıştır. Paslanma karşıtı teknolojilerle üretilen klimaların dış cephesi dayanıklı katmanlarla tasarlanır. Paslanmaz kaplama, dış ünitelerde açık havanın ve iklim koşullarının getirdiği korozyona karşı kalkan oluşturarak cihazın ömrünü uzatır.

FujiPlus, her alana uygun iklimlendirme çözümü sunan birbirinden kaliteli klima modelleri ile yaşam alanlarınıza konfor kazandırır ve hayatınızı kolaylaştırır. Cihazlar, modeline ve kullanılan teknolojiye bağlı olarak değişen multi klima fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Siz de FujiPlus klima modellerini hemen inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünü uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.