İktidar Hedefiyle Kutlu Yürüyüş

İktidar Hedefiyle Kutlu Yürüyüş

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, partisinde başlamış olan kongre süreci hakkında konuştu.

A+A-

Gökce "Bir cesurlar hareketi olarak çıktığımız bu yolda, kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız. İlk seçimlerde iktidar olmamızı sağlayacak inanca ve birikime sahip olan üyelerimiz, iktidar yürüyüşünü perçinleyecek kadrolar oluşmasını sağlayacaktır" dedi.

İYİ Parti Denizli Teşkilatı kongre heyecanı yaşıyor. İlçelerde başlayan kongre süreci öncesi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Yapılacak kongrelerin İYİ Parti'ye yakışır bir şekilde geçeceğini belirten Gökce, kongrelerden güçlenerek çıkacağından emin olduklarını söyledi.

“Bu Bir Cesurlar Hareketi”

İYİ Parti’nin bir cesurlar hareketi olarak yola çıktığını vurgulayan Gökce “Çoban Ateşi Denizli’de yakılan partimiz, kuruluş aşamasında oluşan sıkıntılar ile birlikte arka arkaya gelen seçim süreçleri nedeniyle teşkilatlanma çalışmalarında istediği ivmeyi yakalayamamıştı. Ancak 31 Mart seçimlerinin ardından çalışmalarımız hızlandı. Şubat ayı içerisinde başlayacak kongrelerimizde bu kutlu yürüyüşümüzde iktidar hedefimizi perçinleyecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.