İl Başkanı Filiz,Kongreyi Değerlendirdi!

İl Başkanı Filiz,Kongreyi Değerlendirdi!

Davanın Sahibi Hak'tır. Hak Olan Davada Zafer Muhakkaktır

A+A-

AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin büyük bir çoşkuyla ve demokrasi şöleni havasında ,Ankara Arena spor Salonu’nda gerçekleştirildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; “ Kongremizin milletimize, AK Partimize ve Türk-İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Filiz Gerçekleştirilen kongreyle ilgili devamla şunları söyledi:

“ Yoğun bir katılımın yaşandığı kongremiz de salon hınca hınç dolmuş, salona sığmayan onbinlerce yol arkadaşımız salonun dışından destek vermiştir. Yurt içinden, yurt dışından , ülkemizin en batısından en doğusuna kadar dört bir yandan akın akın gelen on binler,bu demokrasi şöleninde, bu coşkuyu beraberce paylaşmak, yaşamak isteyen AK sevdalılar kongreyi adeta demokrasi şölenine çevirmişlerdir.

Kongreye Denizli’mizden de ciddi katılım yaşanmıştır. 20 otobüs olarak planlanan kafilemiz yoğun istek nedeniyle son dakika 22 otobüse çıkarılmıştır. Gece yola çıkan kafile sabah kongre salonunda buluşmuş, otobüs ve kendi araçları ile gelen yaklaşık 1500 kişilik bir grup ile bizleri gururla temsil etmiştir.

Bu kongremiz ne kadar büyük bir aile olduğumuzu, kardeşliğin, birliğin, lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. AK Parti’yi sıradan bir partinin ötesine taşıyarak bir millet partisi yapan da bu millet şuurudur.

Gerçek bir vefa örneği bu kongrede bir kez daha yaşanmıştır.

AK Parti kongreleri yenilenme demektir, heyecan demektir, coşku demektir. Bizim kongremizde sandalyeler değil, çiçekler fırlatılır. Kavgalar değil; kardeşlik, birlik sesleri duyulur.

Herkes görmüştür ki ; AK Kadrolar, siyaset gömleğini mevki için, makam için değil, millete hizmet etmek için giymiştir.

Bu bayrak değişimi sadece ve sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araçtır. Bu bir veda kongresi değil, bir vefa kongresi olmuştur. AK Parti kutlu bir dava hareketidir. İşte bu dava ve hareket hedefleriyle dün olduğu gibi bugün de milletimizin gönlünde ve dimdik ayaktadır. Bu kongre göstermiştir ki biz AK Partililer asla davamızdan dönmeyiz, aşkımızı unutmayız.

Bugün değişen sadece şekildir, öz değişmiyor. Partimizin yüklendiği misyon, dava ruhu, hedef ve idealler değişmiyor

AK Parti kongremizde, 1405 delegenin oyunu alarak AK Parti'nin üçüncü genel başkanı seçilen Sayın Binali Yıldırım ; Başarılarıyla, hizmetleriyle, “hava yolunu halkın yolu yaptık” sloganıyla millete dokunan, milletle beraber yürüyen, milletle beraber siyaset yapan çok değerli bir siyaset adamı, çok değerli bir devlet adamı olarak bugünlere gelmiştir.

Bu Kutlu Davada Bayrağı Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan teslim alan Sayın Binali Yıldırım beyefendiyi tebrik Ederim. Allah Yar ve Yardımcısı Olsun.

Liderimiz, aydınlık Türkiye'nin mimarı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dava adamıdır,milletin adamıdır. Cumhurbaşkanımız milletimizin sorumluluğunu taşıyor.

Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, daha aşılacak çok engelimiz var. Daha sıkılacak çok el var, daha girilecek çok gönül var, daha bitirilecek çok proje var, daha gidilecek çok yol var, daha söylenecek çok söz var.

Yolumuz zor ama aydınlık bir yoldur. Büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.

Kutlu yolculuğumuz hayırlı uğurlu olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.