İl Emniyette Teşekkür Zamanı

İl Emniyette Teşekkür Zamanı

İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR Başarılı çalışmalarından dolayı Üstün Başarı ve Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen personelleri makamında kabul etti.

A+A-

Başarılı çalışmaları, görevlerinde gösterdikleri takdire şayan gayretleri ve hassasiyetlerinden dolayı Üstün Başarı ve Teşekkür Belgesi ile ödüllendirilen personelleri makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Mevlüt DEMİR konuşmalarında; “ Polislik, hayata dokunmaktır. Bu dokunuşlarla nizamı intizamı tanzim eder, bu dokunuşlarla hayattan kopuşları engelleriz. Kimi trafik kazasında, kimi intihar vakasında ama hayatın ve yaşamın her anında; uzanan, koşan, tutan taraf oluruz.” Dedi.

Demir sözlerini şöyle sürdürdü:

Şerefli Ve asil Meslek

“ Bu şerefli ve asil mesleğin mensupları olarak; vatandaşın derdiyle dertlenir, onlar huzura erince dinleniriz. Bu nedenle bu ulvi vazifeleri kendilerine şiar edinmiş olanlar için durmak, yılmak, görevini ifa ederken bir lahza bile sekteye uğramak yoktur. Bizim için mükâfatların en büyüğü vatandaşın gece vakti sokakta huzurla yürümesi, bir çocuğun güvenle oyun oynaması, velhasıl-ı kelam Denizli’mizin “Huzur Kenti” olmasıdır. Bu bize yeter ancak hayatta her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu özverili çalışmalarınızında bir karşılığı olduğuna inanıyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını dileyerek sizleri tebrik ediyorum.” 

Düzenlenen ödül programı; Belgelerin ve hediyelerin taktimi, birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son bulmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.