İl Kongresi Öncesi Öztürk'ten Önemli Açıklamalar

İl Kongresi Öncesi Öztürk'ten Önemli Açıklamalar

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yaklaşan kongre öncesinde bugün Gazeteciler Cemiyeti'nde önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Milletvekili Öztürk toplantıda, mevcut İyi Parti Denizli İl Başkanı ile uyumlu çalışamadıklarını ifade ederek 5 Temmuz Pazar günü yapılacak il kongresinde diğer adaylardan olan Pamukkale İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Uyum Sorunu

Şimdiki başkan ile uyumlu çalışamadıklarının altını çizen ve onun karşısında kuvvetli adayı destekleyeceğini dile getiren Öztürk, sonucu delegenin belirleyeceğini, delege eğer mevcut başkanı seçerse ondan uyumlu bir çalışma bekleyeceklerini, bu uyum yakalanırsa partinin tek yumruk haline gelebileceğini belirtti ve

"Milletvekilleri kongrelerde tarafını göstermeyebilir ama ben partimin büyümesi adına bu tavrı koyma kararı aldım. Açık söylüyorum. Şuan ki mevcut il başkanıyla uyumlu çalışamıyorum. Çalışma noktasında bu problemlerin devam edeceğini düşündüğüm için bu kongrede mevcut il başkanın karşısında kuvvetli olan aday kimse onunla beraber bu kongrede mücadele edeceğim. Bu nedenle aday olan arkadaşlarımızdan Mustafa Çobanoğlu arkadaşımızı destekleme kararı aldım" dedi.

Herkesin Hakkı

İyi Parti'nin kuruluşunda yelpazeyi geniş tutarak vatanını seven herkesi partiye kattığını vurgulayan Öztürk, geçmiş siyasi durumuna bakılmaksızın herkesin İl Başkanı olmaya hakkının olduğunu ve kendisinin tek istediğinin uyum olduğunu söyledi. 

Vekil Öztürk, şu an yapılacak kongrelerin gelecek ilk seçimde görevde olacağı için çok büyük önem arz ettiğini, 

Süs Biberi Benzetmesi

Vekil Öztürk konuşmasında mevcut İl başkanını “süs biberi” gibi diyerek eleştirdi ve şu ifadeleri kullandı: "Benim başkanım atak olmalı. Süs biberi gibi, bilo gibi göstermelik olmamalıdır. Geçtiğimiz günlerde Baklan ilçemizin Konak mahallesinde sulama suyu ücretlerinin protesto edildiği toplantıda, CHP il başkanı konuştu. Ama Hasan Akgün konu hakkında tek söz etmedi ve dersine çalışmamıştı. Benim il başkanım böyle olmaz. Bir milletvekili olarak her yere yetişmem mümkün değildir. Protokolün törenlerine katılarak il başkanlığı olmaz. Halkın dertlerine çözüm üretmekle başarılı olunur" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum