İlgi Her Geçen Gün Artıyor

İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Down Kafe’ye ilgi gittikçe artıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesince hizmete sunulan ve Türkiye'de birçok kente örnek olan down sendromlu gençlerin çalışıyor olduğu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafe” Denizli halkının vazgeçilmez adresi haline geldi.

 

Türkiye'nin ilkleri arasından olan Down Kafe, 2015’ten beri Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ bünyesinde etkinlik gösteriyor. Bünyesinde 14 down sendromlu melek yüzlü genç ile Denizli halkına hizmet sunan Down Kafe’nin sosyal belediyecilik bakımından çok mühim bir proje olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, Down Kafe'yi Denizli’ye kazandırdığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu.

 

Çok özel bir proje

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke,  örnek proje Down Kafe'nin down sendromlular ile alakalı farkındalık meydana getirmek, onların sosyalleşmelerine ve aile bütçelerine katkıda bulunmak için hayata geçirildiğini belirtti. Down Kafe'nin kendileri için çok farklı bir yeri olduğunu belirten Teke, Down Kafe’nin kendileri için çok özel olduğunu, Türkiye'nin pek çok bölgesinden burayı incelemek ve kendilerine örnek almak için ziyaretler yapıldığını, Down Kafe projesini hayata geçiren Başkan Osman Zolan'a tekrar teşekkür ettiklerini, tüm hemşerileri bu güzel mekanda bu özel insanlardan, -bizlerden hiçbir eksiği olmayan aksine 1 kromozom fazlası olan- bu güzel kardeşlerden hizmet almaya davet ettiklerini ve burada çalışan gençlerin etrafına mutluluk saçtığını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.