İlk Açıklama Valilikten

İlk Açıklama Valilikten

Denizli ve Ülke gündemine bomba gibi düşen lisede öğretmen öğrenci arasındaki iğrenç ilişki ile alakalı Denizli Valiliğinden bir açıklama geldi.

A+A-

Denizli Valiliği tarafından Denizli ili Merkezefendi ilçesi’nde bir İmam Hatip Lisesinde, öğretmen ve öğrenci arasında meydana gelenlerle alakalı ulusal ve yerel basında çıkmış olan haberler ile ilgili olarak bir açıklama yapıldı.

Açıklamada Valilik Makamı tarafından 18/04/2017 tarih ve 2296224 sayılı soruşturma oluru ile gerekli soruşturmanın yapıldığı, soruşturma sonucunda yer değişikliği yapılıp konunun Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Disiplin Daire Başkanlığı Yüksek Disiplin Kuruluna 04/07/2017 tarih ve 10255070 sayılı yazı ile değerlendirilmek üzere sevk edildiği, bununda yanında bahsi geçen konu ile alakalı işlemlerin Denizli Cumhuriyet Başsavcılığında 2017/12969 soruşturma numaralı dosya ile de işlem gördüğün kamuoyuna duyuruldu.

NE OLMUŞTU?

Öğlene doğru ajanslara düşen habere göre bir İmam hatip lisesinde tarih öğretmeni olarak görev yapan 46 yaşındaki E.P. ile öğrencisi 17 yaşındaki A.U.Ş arasında meydana gelen duygusal ilişki, E.P’nin eşi tarafından açılan boşanma davası ile ortaya çıkmıştı.

Özellikle öğretmen ve öğrencinin sinemada çekilen fotoğraflarında net bir şekilde bir yakınlaşma olduğu görülüyordu. 17 yaşındaki lise öğrencisi iddiaları kabul ederken, 46 yaşındaki tarih öğretmeni E.P. tüm iddiaları reddetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.