İlk Nikahı Başkan Subaşıoğlu Kıydı

İlk Nikahı Başkan Subaşıoğlu Kıydı

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmış olan Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda ilk nikâh Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından kıyıldı. Başkan Subaşıoğlu, çiftler kadar kendilerinin de heyecanlı oldukla

A+A-

Herkes Heyecanlıydı

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında olan Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı geçen hafta sonu muhteşem bir açılış ile halkın hizmetine sunuldu. 35 milyon TL’ye mal olan Kültür - sanat etkinliklerinin yanında nikâh törenlerinin de ev sahibi olacağı MKM’de ilk nikâh olan Şaban Baygut ve Binnaz Koç çiftinin nikâhı Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından kıyıldı. Alyans Nikâh Salonu’nda yapılmış olan törende hem çiftlerin hem de Başkan Subaşıoğlu’nun oldukça heyecanlı oldukları görüldü.

İlk Nikah İlk Heyecan

Nikâh töreninde konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bugün yeni çift Şaban ve Binnaz kardeşlerin heyecanlı olduklarını fakat onlar kadar kendilerinin de heyecanlı olduklarını, çünkü cumartesi günü açılışı yapılan MKM’nin ilk nikâhının bu olduğunu, kendisinin de ilk nikâhı kıymak için burada olduğunu, bu şanslarını inşallah hep devam etmesini, bu salondaki güzelliklerin çiftlerin ömründe, beraberliğinde ve evliliğinde hep yaşamasını dileklerini iletti.

Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı açıldıktan sonra ilk nikahın kendilerine nasip olduğunu ifade eden Şaban ve Binnaz çifti, merkezin çok güzel olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.