İlk Vuruş Başkan Gürlesin'den

İlk Vuruş Başkan Gürlesin'den

Pamukkale Belediyesi tarafından sportif faaliyetlere verilen tesis desteği tüm hızla devam ediyor.

A+A-

Her daim spor ve sporcunun destekçisi olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılan tesisin Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi halı saha ve tesisinin öğrencilerin spor dallarına olan ilgisini yükseltmek ve başarıları için bir motivasyon olması bakımında mühim  olduğunu düşündüğünü, halı saha ve tesisin hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.

 

Pamukkale’deki bütün okullara her alanda desteklerini hiç esirgemeyen Pamukkale Belediyesi, Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi bahçesine halı saha ve tesisi ile beraber bahçe içinde çevre düzenlemesini de yaptı. İçinde soyunma odaları, yönetim odası, çay ocağının da olacağı tesis ve standart halı saha gençlerin spor ile alakalarının yükseltilmesi ve öğrencilere motivasyon oluşturulmasına yardım edecek.  Tesis açılışı için organize edilen törene Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katılımda bulundu.

 

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR

 

Törende söz alan Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi Müdürü Asım Gülhan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in okulları için her türlü desteği verdiği ifade ederek, Anafartalar Lisesi’nin, bölgenin en büyük ve köklü liselerinden birisi olduğunu, okulun senelerdir eksikliğini hissettikleri, okulun en büyük ihtiyaçlarından birisi olan halı saha ve tesisinin bugün açılacağını dile getirdi ve halı saha ve tesisi okula kazandıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e tüm öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti.

 

GÜRLESİN, “VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyeciliğin doğumdan başlayan ve ölüme kadar süren bir bölümü içine aldığını ifade ederek, önceki senelerde Pamukkale Belediyesi sponsorluğunda Gençler Futsal Türkiye Şampiyonu olan ve Dünya Kupasında 7. elde eden Anafartalar Futsal Takımı oyuncularına verdiği halı saha sözünü yerine getirdiklerinin gururunu yaşadıklarını, Futsal Takımı oyuncularına şampiyon oldukları takdirde halı saha sözü verdiklerini, bununla beraber Okul Sporlarında Denizli'yi temsil edip Türkiye Şampiyonu olan okul öğrenci Mehmet Avcıl’ı ve antrenör Ferhat Coşkun’u da tekrardan tebrik etmek istediğini söyledi.

 

Spora ve sporculara her daim destek olmaya devam edeceklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yalnızca futbolda değil sporun her branşını önemsediklerini, birçok okulda uygun alanlarda yaptıkları spor kompleksleri ile basketbol, voleybol, tenis kortu, masa tenisi dallarını da desteklediklerini, geçtiğimiz sene başlattıkları bir proje ile, ilçede bulunan tüm okullara voleybol, basketbol, futbol ve masa tenisinde malzeme desteği verdiklerini, bundan sonrada her sene bu desteklerin devam edeceğini söyledi.

 



BALCIOĞLU, “PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN ELİNİ TÜM OKULLARIMIZDA GÖRÜYORUM”

 

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ise vatandaş odaklı hizmetleriyle dikkatleri çeken Pamukkale Belediyesinin okullara kazandırdıkları hizmetlerden bir tanesinin daha açılışında bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti

 

Açılış konuşmalarından sonra, Anafartalar Mesleki ve Teknik Lisesi okul aile birliği başkanı Asude Çelik tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e hat sanatı ile Osmanlıca isminin yazdığı tabloyu hediye etti. Lise Futsal Takımı oyuncuları da Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e plaket  verdiler. Kurdele kesiminden sonra, halı saha da ilk top vuruşunu Başkan Gürlesin gerçekleştirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.