İmam Sürücüoğlu'nun En Acı Günü

İmam Sürücüoğlu'nun En Acı Günü

DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı.

A+A-

DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı. Üzgün olduğunu belirten Sürücüoğlu, annesinin vasiyetini yerine getirdiğini söyledi.

 

Denizli Konyalıoğlu Cami imamı ve Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerle bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ulviye Sürücüoğlu'nu dün akşam saatlerinde yitirdi. Sürücüoğlu ve ailesi, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Bugün sabah saatlerinde ise annesi için sela okuyan imam Ali Sürücüoğlu, öğlende Honaz Çarşı Camii'nde cenaze namazı kaldırdı. Sürücüoğlu'nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Ulviye Sürücüoğlu Honaz İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

VASİYETİYDİ

 

Hayatının en zor gününü yaşadığını belirten Ali Sürücüoğlu, "Annemi ebedi hayata uğurladık. Benim için annemin selasını okumak, cenaze namazını kıldırmak çok zordu. Ama annem yaşarken bunları yapmam için bana vasiyette bulundu. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.