İmece Usulü Destek Devam Ediyor

İmece Usulü Destek Devam Ediyor

Zeytinköy hayırseverler ortaokulu’nun yapımı İçin hayırsever desteği devam ediyor

A+A-

İlimizin tam gün eğitime geçiş sürecinde, Denizlili Hayırseverler tarafından İMECE usulü ile yaptırılacak olan Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu için hayırsever katkısı devam ediyor. Hayırsever İşadamı Ali Yavuzçehre okulun yapımı için 100 bin lira yardımda bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Ali Yavuzçehre katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak; hayırseverlerin Denizli’de tamgün eğitime geçişte önemli katkılar sağladıklarını söyleyerek, “Bugün Ekpen tekstil sahibi Hayırseverimiz Ali Yavuzçehre Beyle bir protokol imzalayacağız. Sizin de bildiğiniz gibi 24 derslikli okulumuza 100 bin TL’lik katkıları olacak. Bu rakam olarak küçük görülebilir ama bizim için çok anlamlı. Denizli’nin hayırseverleri bir araya geliyor, herkes karınca kararınca katkı sağlıyor ve burayı çocuklarımızın eğitimine sunuyor. Sizlere daha önce ifade ettiğimiz gibi tam gün eğitime geçmek bizim için çok çok önemliydi. Hükümetimizin bir politikası olarak da artı geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın tam gün eğitimde daha başarılı olacaklarını, daha sağlıklı bir eğitim alacaklarını düşünüyorum. Ben hem Ali Beye, hem de Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensuplarımıza da bunu en güzel şekilde kamuoyu ile paylaştığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli’de tam gün eğitime geçişte verilen destek protokolü Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Ali Yavuzçehre tarafından imzalandı.

Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde yaptırılacak olan okul; 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırseverlerimiz 100 bin lira katkıda bulunuyor. 

Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’na Bir Katkı Daha

Denizlili Hayırseverler tarafından İMECE usulü yaptırılacak olan Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu’nun yapımı için hayırsever katkısı hızla devam ediyor. Tümaş Mermer Sanayi adına Hayırsever İşadamı Serdar Sungur okulun yapımı için 100 bin TL yardımda bulundu.

Valilik Makamında gerçekleşen protokol imza törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Serdar Sungur katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “Serdar Bey; Tümaş Mermer Sanayi Ticaret A.Ş. adına Ceyhan Beyin temsilcisi olarak aramızda. Tümaş’ın Denizli’de bilinen birçok hayırları var. Bu çerçevede Ceyhan Beyin daha önce; 2011 yılında Aydem Fen Lisesi’nin isim hakkı için 2 milyon 2 yüz bin TL, daha sonra 2011’de yapılan İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 75 bin TL, yine 2011 yılında Aydem Fen Lisesi’nin Kapalı Spor Salonu yapımı ve 2014’de de Aydem Fen Lisesi için 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun yapımı için eğitime katkıları olmuş. Kendilerinden Allah razı olsun inşallah. Bu yapacakları katkıyla da hayırseverler ortaokuluna 100 bin TL’lik katkıları olacak.  Bu çerçevede örnek olmalarını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli eğitimine destek protokolü Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Hayırsever İşadamı Serdar Sungurtarafından imzalandı.

Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesinde yaptırılacak olan okul; 24 derslikli, bodrum+zemin+3 kat ve konferans salonundan oluşacak. Okulun yapımı için hayırseverlerimiz 100 bin lira katkıda bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.