İmzalar Atıldı Tavas Ev Sahipliği Yapacak

İmzalar Atıldı Tavas Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Tavas Belediyesi arasında imzalanan protokol ile ilçede 18-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Türkiye Gençler Halk Oyunları finallerine de ev sahipliği yapacak.

A+A-

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ile Tavas Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında 18-21 Temmuz tarihleri arasında ilçede gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Festivali’nde Türkiye Gençler Halk Oyunları finallerine de ev sahipliği yapacak. Bağlar Mesireliği’nde yapılacak halk oyunları finallerine ‘düzenlemeli’ ve ‘düzenlemesiz’ kategorilerinde 28 ekip yarışacak.

Başkandan Davet

Yaklaşık bin dansçının katılacağı büyük gösteriye; halk oyunları tutkunlarını davet eden Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Yapmış olduğumuz protokolle festivalimiz daha da şenlenecek. Halk oyunları kültürümüzün yapı taşlarından biridir ve halkımızın duygularını, düşüncelerini, kültürünü geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe taşır. Kültür şöleninin gerçekleşeceği festivalimizde ’ Türkiye’nin Gençleri Zeybekler Diyarında Buluşuyor ’ sloganımızla bu büyük buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.