İnce, hacimsiz ve zayıf estetiğe sahip üst dudakların tek çaresi dudak dolgusu değil, kalıcı kurtuluşunuz Lip Lift operasyonudur...

İnce, hacimsiz ve zayıf estetiğe sahip üst dudakların tek çaresi dudak dolgusu değil, kalıcı kurtuluşunuz Lip Lift operasyonudur...

Dolgun dudaklar gençliğin ve güzelliğin yegâne işaretidir.

A+A-

Dolgun dudaklar gençliğin ve güzelliğin yegâne işaretidir. Dudakları vurgulamak için ruju taşırarak sürmek yerine dudak dolgusu uygulamasının popülaritesinin çığ gibi büyümesi ile toplumun bu güzellik özelliğine ne kadar değer verdiğini vurguladığını bize açıkça ifade eder.

 

Fakat bazı durumlarda dudak dolgusu da yetersiz kalır. Yaşlandıkça dudaklarımızın dolgunluğu azalır ve derimiz sarkar. Bu, burun ile üst dudak arasındaki mesafenin artması ile daha da dikkat çeker hale gelir. Bu, tipik olarak daha yaşlı olan ince üst dudak görünümüne neden olur.

Dudak dolgusu kullanmak çoğu zaman yardımcı olabilir ancak sadece dudağa hacim kazandırır ve üst dudağın uzunluğundaki dengesizliği düzeltmek için hiçbir etki yaratmaz. Bu durumu toparlamak için uygulanan fazla dolgu, üst dudağın görünümünü deforme bile edebilir.

Lip Lift ile dudak kaldırma operasyonu bu durumda ideal bir çözümdür. Burun ile üst dudak arasındaki mesafeyi azaltır ve ayrıca üst dudağı döndürerek dolgun ve genç görünmesini sağlar.

Lip Lift Operasyonu Nedir?

Dr. Leyla Arvas yüzünüzü değerlendirecek ve uygun bir adaysanız prosedürü önerecektir.

İşlem siz uyanıkken lokal anestezi ile veya sedasyon uygulaması ile yapılır. 

Üst dudağın oranları ölçülür ve çıkarılması gereken alan tam olarak işaretlenir.

İşlemin tek rahatsız edici kısmı lokal anestezik enjeksiyonudur. Bu, prosedürü ağrısız hale getirecek ve ayrıca kanamayı azaltacaktır.

Deri daha sonra boğa boynuzu veya melek kanadı şeklinde eksize edilecektir. Son yara izi burun tabanının etrafında dolaşacak ve zamanla görünmeyecek hale gelecektir.

Daha sonra üst dudağı burnun dibine sabitlemek için kritik derin dikişler yerleştirilir. Daha sonra ince bir yara izi sağlamak için cilde ince, estetik dikişler yerleştirilir. 

Lip Lift’i Dudak dolgusundan ayıran mantık!

Lip Lift, vermilyon sınırının belirginliğini artırmak için dudakların kozmetik görünümünü yeniden şekillendirerek değiştiren bir estetik cerrahi işlemdir; ve dudakların üstündeki yüz bölgesini estetik açıdan daha hoş bir şekle dönüştürmeyi hedefler. Düzeltici uygulamada, dudak kaldırma yani lip lift prosedürü, cerrahi olmayan bir prosedürle gerçekleştirilebilen dudak dolgusu olan dudak büyütme işleminden kalıcılık anlamında ayrılır. Dudak dolgusu enjeksiyon işlemi olmakla birlikte, hyaluronic acid bazından oluşur ve maksimum 1 yıl kalıcıdır. Aksine lip lift uygulaması cerrahi bir işlem olup yaş ve cilt kalitesine bağlı olarak 5 ila 10 yıl kalıcı olabilir.

s-001.jpg

Lip Lift sonrası iyileşme süreci nasıldır?

Ameliyattan hemen sonra şişlik olacaktır. Bu normaldir.

Ağrı kesici ve antibiyotiklerle işlemden kısa süre sonra evinize dönebilirsiniz. 

Hafif bir rahatsızlık olacak ve bu işlemden sonraki 72 saat içinde geçecektir.

Şişlik ilk 48-72 saatte artabilir. Şişliğin çoğu 1 hafta ve nadiren 2 hafta sürer, ancak kalan ödemin tamamen geçmesi 6 hafta alacaktır.

7. Gün dikişleriniz alınacak, Yara izi yönetimi tipik olarak 2-3 hafta sonra başlayacaktır.

İstenilen sonuçları elde etmek için cerrahınız tarafından sağlanan bakım sonrası talimatları izlemelisiniz. Bazı genel talimatlar şunları içerir;

  • Tedaviden sonraki 1-2 hafta herhangi bir yorucu aktivite yapmayın.
  • Kesileri her gün uygun şekilde temizleyin.
  • Yüz hareketlerinizi sınırlayın.
  • Yumuşak yiyecekler yemeye çalışın..

Lip Lift ve Dudak Dolgusu fiyatlarını öğrenmek için ve Dr. Leyla Arvas ile özel bir görüşme planlamak için lütfen +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.drleylaarvas.com dan randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

20210624-2-48901436-66377734-web-002.jpg

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.