İncilipınar’da hırsız kovalamacası

İncilipınar’da hırsız kovalamacası

İncilipınar Mahallesi’nde bir eve giren 2 hırsız, mahalleyi ayaklandırdı. Hırsızlardan biri vatandaşlar tarafından yakalandı, diğeri ise kaçmayı başardı.

A+A-

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nin İncilipınar Mahallesi 1235 sokakta gece yarısı yaşanan olayda 2 hırsız bir vatandaşın evine girdi. Işıkları açan ve kapıyı da içeriden kilitleyen hırsızları, evin küçük kızı ailesi ile eve döndüğü esnada fark etti ve hemen komşulara ‘evde birileri var ama babam değil’ demesiyle mahalle ayaklandı.

Özellikle mahallenin gençleri hırsızları yakalamak için harekete geçti. Eve doğru gelen gençleri gören hırsızlar hemen pencereden kaçmak istedi. Mahalleli ile hırsızlar arasında kovalamaca başladı. Mahalleli hırsızlardan birini yakaladı. Diğer hırsız ise ortadan kayboldu. Mahalleli tam yarım saat diğer hırsızı aradı. Uyanık hırsız mahalleli biraz uzaklaşınca saklandığı ağacın tepesinden atlayarak kaçmaya başladı. Mahalleli de tekrar takibe başladı. Fakat ağaca çıkıp saklanan hırsız mahallelinin elinden kaçmayı başardı. Mahalle sakinleri yakaladıkları diğer hırsızı ise gelen polise teslim etti. Polis, kaçan diğer hırsızın peşine düştü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.