İnşaat İşçisi İntihar Etmiş

İnşaat İşçisi İntihar Etmiş

Denizli İlinin Merkezefendi ilçesinde, İran asıllı 30 yaşındaki Arman H. bir inşaatta, ellerini önden poşusu ile bağlamasının ardından boynuna geçirdiği ip ile kendisini iskeleye asıp intihar etti.  Arman H.'nin intihar etmeden evvel kement haline getirer

A+A-

Sırakapılar Mahallesi, Saltak Caddesi'nde çalıştıkları inşaat alanına gelen işçiler, bugün saat 09.00 sularında, zemin kattaki iskeleye ip ile asılı olan elleri önden poşu ile bağlı bir erkek cesedi görür görmez hemen durumu 112 Acil Servisine ve polise ekiplerine haber ettiler.

Hemen olay yerine gelen sağlık birimleri, iskeleye asılı kişinin hayatını kaybettiğini  tespit etti. Polis ekiplerinin yapmış oldukları incelemede, intihar ettiği tespit edilen kişinin İran kökenli Arman H. olduğu ortaya çıktı. Kaçak yollardan bir süre evvel Türkiye'ye giriş yaptığı ve parklarda yatıp kalktığı tespit edilen Arman H.'nin üzerinden çıkan cep telefonunda da incelemeler yapıldı.

Arman H.'nin, intihar etmeden evvel kement haline getirip, boynuna geçirdiği ip ile selfie yaptığı, fotoğrafı da arkadaşlarına gönderdiği ortaya çıktı. Arman H.'nin fotoğrafı gönderdikten sonra boynundaki poşu ile ellerini önden bağladığı da öğrenildi.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinden sonra Arman H.'nin cansız bedeni, otopsi yapılması için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na sevk edildi. Polis, Arman H.'nin intiharı ile alakalı soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.