Instagram Değişimine Devam Ediyor

Instagram Değişimine Devam Ediyor

Instagram bir fotoğraf blogundan bir sosyal ağa dönme yolunda hızlı bir ilerleyiş içinde. İşte son yapılan yenilik.

A+A-

Sosyal medyada tüm siteler birbirinin kullanıcılarını kendi alanlarına çekmeye çalışıyor. Bundan ötürü de fark yaratabilmek pek çok girişimler yapılıyor. Fotoğraf blogu olarak başladığı hayatını oldukça aktif bir sosyal ağ olarak sürdüren Instagram’ın dönüşümü, yeni duyurulan özellikler ile sürüyor.

Bu özelliklerden bir tanesi, soru işareti çıkartması. Bu çıkartma sayesinde hikayenizde müzik tavsiyesi isteyebiliyor ve takip ettiğiniz kişiler ile beraber canlı yayın yapma şansınız olabiliyor. Bunun yanında geri sayım çıkartmalarıyla da etkinliklere ya da duyurulara geri sayım yapmanız mümkün olabiliyor.

Müzikle Cevap Ver

Instagram’ın yeni özelliklerinde müzik önemli yer tutuyor. Arkadaşlarınızın hikayesinde yer alan soru işaretine bastığınız zaman, kütüphanedeki müzikleri kullanarak arkadaşlarınıza cevap verebilir, müzikle iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca kamera da şarkıların ritmine ve sesine göre tepki verecek özelliklere sahip.

Yayına Girdi

Instagram’ın Questions (Sorular) özelliğinin iOS ve Android için bugünden itibaren yayına girdiği belirtildi. Fotoğraf ve video paylaşma özelliği ilk aşamada yalnızca iOS kullanıcısı yayıncılar için aktif olacak olsa da hem Android hem de iOS kullanıcısı seyirciler bu paylaşımları görebilecek. Müzik özelliği de Instagram Müzik özelliğinin kullanılabildiği her yerde kullanıma açılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.