Instagram Hikayelerine Yeni Özellik

Instagram Hikayelerine Yeni Özellik

Instagram, Lite ve IGTV uygulamaları ile son zamanlarda fazlası ile dikkat çekti. Şimdi ise Instagram’ın hikayeler bölümüne yeni bir özellik geliyor.

A+A-

Instagram geçtiğimiz günlerde 60 dakikaya kadar video yayınlama olanağı sağlayana IGTV servisini tanıtmış ve böylece kullanıcılar tarafından çokça eleştirilen 60 saniye video sınırını uygulamadan kaldırmıştı. Ardından Android işletim sistemli telefonlar için Instagram Lite isimli bir uygulamayı Google PlayStore'da yayınlayarak kullanıma sunan Instagram, bu ufak boyutlu programı ile daha düşük özellikli telefonları da sahası içine almaya çalışmıştı. Son olaraksa Instagram şimdi de Hikayeler özelliğine soru sorma özelliği ilave ediyor.

İstedikleri Gibi Cevaplayacaklar

Yeni güncelleme ile beraber Hikayeler üstünden takipçilerinize soru sorabilecek ve takipçileriniz de yanıtlarını istedikleri kadar uzun tutabilecekler.

Bu yeni özelliğin şu anda test aşamasında olmasından dolayı belirli kullanıcılar tarafından kullanılabildiği ifade edildi. Özelliğin tüm kullanıcılara yakın bir zamanda yapılacak güncelleme ile dağıtılacağı söyleniyor.

Hikaye Paylaşımı Da Gelmişti

Bununla birlikte Instagram kullanıcıları, yeni gelen bir özellik sayesinde  arkadaşları tarafından paylaşılan hikayeleri kendi profillerinde paylaşabiliyorlar. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bu özelliği kullanabilmeniz için  tek şart hikayeyi paylaşan arkadaşınızın sizi de o hikayede etiketlemiş olması.  Eğer arkadaşınız sizi hikayesinde paylaşmışsa o hikayeyi alıp üstünde değişiklik de yaparak kendi profilinizde yayınlayabilirsiniz.

Yaptığı güncellemelerle her gün kendini yenileyen Instagram bakalım daha nasıl güncellemeler ile karşımıza çıkacak?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.