Instagram’a Aniden Gelen 3 Özellik

Instagram’a Aniden Gelen 3 Özellik

Instagram için uzun bir süredir merakla beklenen yenilikler  son güncelleme ile kullanıma girdi. Uygulamaya gelmiş olan bu yeni araçlar ile gönderi paylaşımında  bambaşka bir boyuta geçiliyor.

A+A-

Facebook’a ait olan dünyanın en popüler video ve fotoğraf paylaşma, sosyal medya platformlarından olan Instagram uzun bir  zamandır  bazı özellikleri iOS platformunda test etmekteydi. Bugün ise iOS için yayınlanmış olan sürüm 57.0 güncellemesiyle daha evvel hiç test edilmeyen yenilikler bir anda uygulamaya ilave edildi. İşte yeni eklenen bu özellikler.

Uygulamaya 3 değişik özellik geliyor. Bunlar; hareketlerin, günlük hatırlatma ve anında ilet bildirimlerini sessize alma özellikleri. Şimdi bu yeni özelliklerin ne işe yaradığına bakalım.

3 Yeni Özellik

Hareketlerin: Bu özellik sayesinde bir cihazda Instagram’da geçirmiş olduğunu ortalama süreyi görebilirsiniz. O gün geçirmiş olduğunuz toplam süreyi görmek bu uygulamanın sizin vaktinizi ne kadar aldığınızı görmenizi sağlayacak.

Günlük Hatırlatma: Bu özellik ile o gün için uygulamada geçirmek istediğiniz süreye ulaştığınızda kendinizi uyarmak için günlük hatırlatma ayarlayabilirsiniz.

Anında İlet Bildirimlerini Sessize Alma: Instagram bildirimlerinize sınırlandırma getirmek için “Bildirim Ayarları” seçeneğine dokunun ve “Anında İlet Bildirimlerini Sessize Al” özelliğini açın.

Bu yeni özellikler yayınlanmış olsa da sizde kullanıma açılmamış olabilir. Çünkü firma yeni özellikleri aşama aşama dünya çapında güncelliyor. Yani bu özelliklerin size ulaşması 1 haftayı bulabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.