İş Dünyası Haber Bekliyor

İş Dünyası Haber Bekliyor

Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan dövizdeki dalgalanmadan sonra artan elektrik fiyatları ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Dövizde meydana gelen dalgalanma ve ardından elektrik fiyatlarının artması ile alakalı Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan bir açıkla yaptı. Urhan açıklamasında yükselen elektrik fiyatlarının sanayi ve iş dünyası tarafından mağduriyetler oluşturduğunu ifade etti.

 “ELEKTRİKTE İNDİRİM İŞ DÜNYASI İÇİN  HAYATI ÖNEM ARZ ETMEKTE”

Açıklamada, 2018’in içinde ülkede meydana gelen ani döviz artışlarından kaynaklı yükselen elektrik fiyatları sanayici ve üreticinin maliyetlerini büyük oranda artırdığı, çoğu işletme ve üreticinin bu yüksek maliyetlerden ötürü rekabet ettiği piyasalarda fiyat tutturmakta zorlandığı ve hatta mali sorun içine girdiği, son zamanlarda döviz kurlarında yaşanan normalleşmenin elektrik fiyatlarında yapılacak bir indirim beklentisini de beraberinde getirdiği, DEGİAD olarak yetkililer ve hükümete çağrılarının; sanayici, esnaf ve üreticinin üzerindeki bu maliyet kaleminde indirim yapılması yönünde olduğunu, elektrik fiyatlarında yapılacak olan indirimin, enflasyonla yapılan mücadelede hayati önem arz ettiğinin de bir gerçek olduğu ifade edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.