İŞ KUR'dan Engelliler İçin Proje

İŞ KUR'dan Engelliler İçin Proje

İŞ KUR'dan Engelliler İçin Proje

A+A-

Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline ‘’ Kurum Hizmetlerimiz ve Engelli Vatandaşlara Yönelik Hizmetlerimiz’’ konulu seminer düzenlendi.

İş ve Meslek Danışmanı Mehmet Ali Özel ile İş ve Meslek Danışmanı Burak Demirtop, Denizli İŞKUR tarafından uygulamaya yeni konulan engelli vatandaşlara yönelik ‘’ Engelli İş Koçluğu Projesi’’ ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Bu proje ile iş arayan engelli vatandaşlarımızın iş koçları tarafından uygun işe/ mesleğe yönlendirilmesi, sonrasında da işe uyum desteğinin sağlanması ve bu bireylerin toplumsal üretim sürecine dâhil edilerek; kendi başlarına hayatlarını idame ettirmelerine destek olunması amaçlanmaktadır. İşe yerleşen Engelli vatandaşlarımızın işe uyumları yine Engelli İş Koçları tarafından ortalama 3 ay takip edilecek ve raporlanacak.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık: ‘’ Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak için Denizli İŞKUR olarak gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her ayın 7’si ve 24’ünde düzenlediğimiz toplu görüşmeler ile engelli vatandaşlarımızı İŞKUR İl Müdürlüğümüzde işverenler ile buluşturuyoruz. Engelli İş Koçluğu Projesi ile vatandaşlarımızı daha da yakından takip edeceğiz. Denizli İŞKUR olarak iş arayan vatandaşlarımıza hizmet etmekten her zaman onur duyuyoruz. Hele ki söz konusu engelli vatandaşlarımız ise bizim için bu hizmet toplumsal bir sorumluluğun altına attığımız imzayı temsil ediyor ‘’ dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.