İş Yeri Sahiplerinin Dikkati Kedileri Kurtardı

İş Yeri Sahiplerinin Dikkati Kedileri Kurtardı

Denizli'de Pamukkale ilçesinde oto yıkamacıya gelen araçta bulunan kedi yavruları, işi yeri sahiplerince kurtarıldı.

A+A-

Zeytinköy Mahallesinde otopark ve oto yıkama hizmeti veren bir iş yerine gelen otomobil, iç ve dış yıkama yapılmak üzere perona alındı. Otomobile su tutulmaya başlandığı sırada aracın motor bölümünden kedi sesi duyan iş yeri sahibi İlhan Yibar, su pombasını durdurarak çalışanlardan 27 yaşındaki Metin Can Akşit ve 23 yaşındaki Serkan Akşit ile aracı kontrol etmeye başladı.

Ses Gelince aradılar

Otomobilin kaputu altındaki yavru kediyi bulan ve güvenli bir alana götüren iş yeri sahibi ve çalışanlar, tekrar araçtan kedi sesi gelmesi üzerine yine araçta kedi aradılar.

İkinci kedi yavrusunu da bulunan İlhan Yibar, Metin Can Akşit ve Serkan Akşit, bunu da ilk bulunan kedinin yanına bırakıp araçta temizlik yapacakları sırada yine kedi sesi duydu. İş yeri çalışanlarının otomobilde kedi aramasına müşteriler de katılırken, araçta uzun aramalardan sonra bir kedi yavrusu daha bulundu.

İş yeni çalışanları daha sonra, otomobilin etrafına su tutarak ve gürültü yaparak başka bir kedinin olup olmadığını iyice kontrol ettikten sonra araç temizliği yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.