Işıklı Gölü Cazibe Merkezi Oluyor

Işıklı Gölü Cazibe Merkezi Oluyor

MHP’li Garip’in teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’nin ret oyuna karşı Ak Parti ve MHP’nin oylarıyla kabul edildi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip’in Çivril İlçesi Işıklı gölü ve çervesinde iyileştirme çalışması yapılarak cazibe merkezi haline getirilmesi teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

MHP’li Garip’in geçtiğimiz Mayıs ayında Çivril ilçesinde yapılan Belediye Meclisi toplantısında önce Işıklı gölü ve çevresi ile ilgili imar planı çalışmaları yapılması gerektiğini, Işıklı’da bulunan su kaynağı ve çevresinin yeniden cazibe merkezi olması konusunda çalışmalar yapılması istemnişti. Büyükşehir Belediye Meclisinin geçtiğimiz gün yapılan oturumda Çivril ilçesi Işıklı gölünün halk arasında Akgöz olarak bilinen Işıklı mahallesinden başlayan su kaynağının ve yapay gölün tekrar cazibe merkezi olması için plan değişikliğini içerir meclis kararı Büyükşehir Belediye Meclisinde Ak Parti ve MHP’nın oyları ile kabul edildi. CHP teklife ret oyu verdi. Kabul edilen teklifle Işıklı mahallesinde atıl durumda bulunan su kaynağı ve çevresinin yeniden cazibe merkezi haline getirilme konusunda olumlu bir adım atılmış oldu.

 

ZOLAN’A TEŞEKKÜR

MHP Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, “Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Işıklı gölü ve çevresinde yapılacak olan iyileştirme çalışmaları ile Işıklı mahallemiz yeniden bir çekim ve cazibe merkezi olacak, sadece Çivril ve Denizli’den değil, çevre illerden de bir çok vatandaşın ilgisini çekecek sosyal donatı alanı olacaktır” dedi.

 

Garip, Işıklı yolu ve çevresinin yeniden cazibe merkezi haline getirilmesine ilişkin bu maddede kabul yönünde oy kullanan meclis üyelerine ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Osman Zolan’a Çivril’e ve Işıklı’ya göstermiş olduğu hassasiyetten ve bugüne kadar yapılmış ve yapılacak hizmetler dolayısıyla ayrıca teşekkür etti.

MESUT GÜLER

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.