İsmail Koncuk İYİ Parti'de

İsmail Koncuk İYİ Parti'de

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 2011 senesinden bu yana devam ettiği görevinden istifa etti ve İYİ Parti’ye katıldı.

A+A-

Bir süredir MHP Genel Merkezi ile problemler yaşayana Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, bugün sendikadaki görevlerinden istifa etti ve bu haberi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

"2011 Yılı Nisan ayından bu yana gurur ve şerefle yaptığım Türkiye Kamu Sen Genel Başkanlığından, 26 Mart 2018, bugün, itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar beni ve teşkilatımı destekleyen tüm gönüldaşlarıma saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı, uğurlu olsun"

İYİ PARTİ İLE YÜRÜYECEK

İsmail Koncuk, Türkiye Kamu Sen'deki görevinden istifa ettikten sonra İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığı'na giderek, İYİ Parti'ye üye oldu. Sosyal medya hesabından konu ile alakalı paylaşımlar yapan İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Dilşat Erdil, şunları söyledi:

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı, çalışma hayatının duayenlerinden, tüm çalışanların güçlü sesi, Sn. İsmail KONCUK ağabeyim İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İYİ Parti’ye üye olmuştur. Hayırlı, uğurlu olsun.

Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Eski Sekreteri ve Türk Büro-Sen eski Genel Başkanı Sn. Fahrettin YOKUŞ ağabeyim İlçe Başkanlığımızı ziyaret etti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.