İsmet Cengiz Yeni Şarkısını Kliplendirdi

İsmet Cengiz Yeni Şarkısını Kliplendirdi

Denizlili şarkıcı İsmet Cengiz, çekimleri Çivril Işıklı Gölü’nde yapılan klibiyle sevenleriyle buluştu

A+A-

Denizlili şarkıcı İsmet Cengiz, Mabet ismini verdiği şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkan Cengiz’in şarkısı ve klibi çok beğenildi.

 

Denizli şarkıcı İsmet Cengiz yeni şarkısı için kamera karşısına geçti. Söz ve müziği kendisine ait olan Mabet ismini verdiği şarkısının düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından klip için harekete geçen İsmet Cengiz daha önce olduğu gibi yine yönetmen Ali Coşkun ile çalıştı. Rock Mahsulleri Ofisi (R.M.O.) da şarkı da İsmet Cengiz’i yalnız bırakmadı.

 

Çekimleri Çivril Işıklı Göl’de yapılan klipte güzel bir aşk hikayesi anlatıldı. Yıllar önce sevdiğini kaybeden bir adamın geçmişini aradığı sahneler çok beğenilirken klip kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi ve olumlu yorumlar aldı.

 

Güzel bir çalışma ile sevenlerinin karşısına çıktığını kaydeden İsmet Cengiz, ‘’Yüreğimizden süzülen ne varsa onu şarkımıza aktardık. R.M.O. hep yanımdaydı bu süreçte. Yine düzenlemede Mehmet Barış Boybaşı çok kahrımı çekti. Yönetmenimiz Ali Coşkun’a da bu muhteşem klip için teşekkür etmem lazım. Şarkımızı piyasaya sürdükten hemen sonra gelen tepkilerin olumlu olması bizleri çok mutlu ediyor. Bize güç veriyor. Bundan sonda daha güzel işler yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’’ dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.