İstanbul Ankara valiliği yarın 3 Ocak Perşembe okullar tatil mi son dakika

İstanbul Ankara valiliği yarın 3 Ocak Perşembe okullar tatil mi son dakika

Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı gelirken İstanbul ve Ankara valiliğinden yarın 3 Ocak Perşembe gününde öğrenciler okulların tatil olmasını bekliyor.

A+A-

Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı geldi. Ankara'da gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında öğrenciler ve veliler yarın 3 Ocak Perşembe gününde okulların tatil olup olmadığını merak ediyorlar. İstanbul ve Ankara'da yarın 3 Ocak okullar tatil olacak mı?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kayseri, Niğde, Sivas, Karaman, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Kars, Muş, Ağrı ve Bingöl çevreleri ile Trabzon'un ve Giresun'un iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya, Mersin, Adana ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) yağmur ve sağanak, Antalya'nın yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara, Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri ve Sinop çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

 

Kar yağışlarının beklendiği iller arasında; Bursa, Afyonkarahisar, Burdur, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Trabzon, Kars, Diyarbakır yer alıyor

 

YARIN 3 OCAK İSTANBUL VE ANKARA OKULLAR TATİL Mİ?

 

Yarın 3 Ocak Perşembe gününde İstanbul ya da Ankara valiliğinden henüz okullar için bir tatil haberi gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.