İstanbul'dan Denizli'ye Selam Var

İstanbul'dan Denizli'ye Selam Var

İstanbul'da görev yapan Denizlili sağlıkçı Feime Akıncı'dan Denizli'ye selam ve önemli bir mesaj var.

A+A-

İstanbul Sarıyer'de bulunan Metin Sabancı Baltalimani Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Hastanesinde görev yapan hemşehrimiz aslen Denizli Baklan ilçesinden olan radyoloji teknikeri Feime Akıncı'dan duygu dolu bir türkü.

Bu da gelir bu da geçer ağlama

Koronalı bu sıkıntılı günler için ''Bu da gelir bu da geçer ağlama türküsünü değme sanatçılara taş çıkartırcasına seslendirdi.

Güzel yurdumuzun dört bir köşesindeki hastanelerinde canla - başla, yaşamlarını hiçe sayarak fedakârca çalışan sağlık emekçileri, yaptıkları çeşitli paylaşımlarla morallerini yüksek tutmayı çalışıyorlar. Özellikle sağlıkçılarımızın bu dönemde çektiği sıkıntılardan bir nebze olsun uzak durmak adına hemşire arkadaşları ve mesaisini paylaştığı sağlıkçılarla zaman zaman kendileri aktiviteler de yapıyorlar. İşte o aktivitelerden birisi de hemşehrimiz radyoloji teknikeri Feime Akıncı İstanbul Sarıyer'den Denizlililere ''Buda gelir bu da geçer'' adlı türküyü seslendirerek selam gönderdi.

Evde Kalın Mesajı

Hemşehrimiz Feime Akıncı: Hiç kimse merak etmesin, tüm sağlıkçılar görevlerinin başındadır. Yeter ki bize destek olun ve ne olursa olsun #EvdeKalın, dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum