İstanbullu Gelin 80 bölüm full tek parça izle Puhu TV

İstanbullu Gelin 80 bölüm full tek parça izle Puhu TV

İstanbullu Gelin 80. bölüm ile Star TV'de. İstanbullu Gelin 80. son bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de.

A+A-

İstanbullu Gelin 80. bölüm ile Star TV'de. İstanbullu Gelin 80. son bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de.

İstanbullu Gelin 80. yeni bölümünde; Faruk sonunda Süreyya'ya büyük bir sürpriz hazırlıyor. Esma, Anastasia ile Osman'ı öpüşürken görüyor ve çılgına dönüyor. Anastasia evden gözyaşlarına arasında çıkarken Adem de Dilara'yı kıskanmaya başlıyor. Güneş de bu durumu fark ederken Süreyya da geçmişine yolculuk yapıyor.

İSTANBULLU GELİN 80. BÖLÜM ÖZETİ

Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner. Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır.

İstanbullu Gelin 80. bölüm izle 

Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur. Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esma’nın hastalığının tetiklenmesi herkesin kendisini sorgulamasın sebep olur. Esma, babasının onun üzerinde kurduğu hakimiyetin aynısı Faruk üzerinde kurmayacaktır. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşarken aynı zamanda planlar yapmaktadır.

İstanbullu Gelin 80. bölüm izle

Esma’nın Anastasia’yı ve Osman ile olan ilişkisini unutması Anastasia’nın konaktaki işine devam etmesine sebep olur. Süreyya’nın anlam vermediği rüyaları ise devam etmektedir. Faruk’un Süreyya’ya yaptığı sürpriz ise onların yeni bir yola girdiğinin göstergesidir.

İSTANBULLU GELİN 80. SON BÖLÜM PUHU TV İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.