İşte Bahçeli'nin Yeni Aldığı 1982 Model Chrysler

İşte Bahçeli'nin Yeni Aldığı 1982 Model Chrysler

Devlet Bahçeli, 1982 model Chrysler marka bir araç daha aldı.

A+A-

Klasik araba tutkunluğu ile tanınan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1982 model Chrysler marka bir araç daha aldı. Böylece Bahçeli’nin koleksiyonundaki klasik otomobil sayısı 8’ye yükseldi. Fiyatı açıklanmayan araba diğer klasikler gibi Genel Merkez binasının altındaki kapalı otoparka çekildi.

 

ZENGİN DEĞİLİM

 

Bahçeli’nin 8. nostaljisi Meclis’teki 23 Nisan resepsiyonunda ortaya çıktı. Gazetecilerin, “Sizin için ‘Devlet Ağa, zengin’ diyorlar” sorusunu esprili bir dille cevaplandıran Bahçeli, koleksiyonuna satın aldığı 1982 model yeni bir arabayı kattığını söyledi.

 

 

Devlet Bahçeli, “Benim aldığım arabalar eski ve toplanmaya muhtaç otomobiller. Piyasada ucuz olan eski arabaları satın alıyorum. Klasik otomobil zengini olduğumu söylüyorlarsa haklı olabilirler” dedi.

 

 

KOLEKSİYONU GENİŞLEDİ

 

Zaman zaman korumasını ve Özel Kalem Müdürü’nü yanına alarak garajdaki klasik otomobilleri ile gözlerden uzak şehir turu atan Bahçeli’nin kolleksiyonu da giderek genişliyor.

 

 

Bahçeli’nin klasik araba koleksiyonunda 1982 model 06 DB 1923 plakalı Mercedes, 1987 model 06 TC 2023 plakalı Buick, 1987 model 06 TCD 05 plakalı Volvo, 1971 model Ford Taunus gibi klasik otomobiller bulunuyor. Araçların periyodik bakımları Bahçeli’nin “Her an direksiyonuna geçer” düşüncesiyle düzenli olarak aksatılmadan yapılıyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.