İşte Denizli’nin 1 Haftalık Kaçakçılık Bilançosu

İşte Denizli’nin 1 Haftalık Kaçakçılık Bilançosu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 10.02.2020-16.02.2020 tarihleri arasında yapmış olduğu Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Uyuşturucuya Yönelik icraatların bilançosunu açıkladı.

A+A-

Yapılan açıklamaya göre Kaçakçılık ve organize suçlar ile alakalı;

Denizli çapında yürütülen çalışmalar kapsamında 2863 Sayılı Tarihi Eser Kaçakçılığı suçundan,  (1), 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında Emtia Kaçakçılığı suçundan (1) olmak üzere toplam (2) şüpheli şahıs yakalanmış ve haklarında  adli makamlarca  işlem yapılmıştır Operasyon kapsamında yapılan aramalarda:

-238 Adet Kaçak Emtia (Parfüm),

-1 Adet Tarihi Eser Sikke ele geçirilmiştir.

İl çağında sürdürülen çaışmalar kapsamında  Parada Sahtecilik suçu ile ilgili gerçekleştirilen yakalamada 6 adet Sahte 50’lik Türk Lirası para bulunarak el konulmuştur. Konu ile ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında Parada Sahtecilik suçundan adli işlem yapılmıştır.

Uyuşturucu Suçları ;

Uyuşturucu Ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda bir hafta içerisinde (38) kişi adli makamlarca tutuklanmıştır. 

2-TUBİM (Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) görevlileri ‘Narko Rehber’ projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, uyuşturucu maddelerin topluma verdiği zararlar, bağımlı şahısların topluma kazandırılması, ihbar etme konusunda kolluk kuvvetleri ile nasıl irtibata geçecekleri konusunda; Denizli İl Merkezinde bulunan 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli toplam 206 idareci ve öğretmene Narko Rehber eğitimi düzenlenmiştir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.