İşte Denizlispor'un Kamp Tarihleri

İşte Denizlispor'un Kamp Tarihleri

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da transfer çalışmaları devam ederken takımın kamp programı da belli oldu.

A+A-

Top başını 28 Haziran'da tesislerinde yapacak olan Denizlispor, 1 gün sonra da Afyonkarahisar'a gidecek. Afyonkarahisar'da 13 gün kalacak olan Horozlar ilk etap kampını bitirdikten sonra ikinci kamp etabı için Kızılcahamam'a gidecek ve Kızılcahamam'da da 13 gün devam edecek 2. etap kampında en az 4 hazırlık maçı oynanacak.

Başkan Mustafa Üstek, en iyi biçimde sezona hazırlanacaklarını ifade ederek, bilhassa transferde inanılmaz bir mesai harcadıklarını, kamplarının da belli olduğunu, en işi biçimde çalışarak lige iddialı bir şekilde başlayacaklarını belirtti.

3 Oyuncu Profesyonel Oldu

Ayrıca geçen sezonlarda altyapı takımlarında başarılı sezonlar geçirmiş olan genç oyuncular Mustafa Teke, Asım Aksungur ve Ali Eren Yalçın kendilerini profesyonel yapacak olan sözleşmeyi imzaladılar.

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesislerine gelip profesyonel sözleşmeyi imzalayan stoper 1999 doğumlu Mustafa Teke, 2000 doğumlu orta saha oyuncusu Asım Aksungur ve 2001 doğumlu kaleci Ali Eren Yalçın kamp programının başlaması ile beraber A takım ile birlikte çalışmalara başlayacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.