İşte Kılıçdaroğlu'nun Geleceği Tarih

İşte Kılıçdaroğlu'nun Geleceği Tarih

Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye gelme tarihi belli oldu.

A+A-

Liderlerin 24 Haziran erken seçim ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı üyesi İyi Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Denizli’ye gelmişti. Ayrıca MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizli’ye geliş tarihleri de açıklanmıştı. Şimdi de Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’ye ne zaman geleceği açıklandı.

İşte O Tarih

24 Haziran erken seçim ile alakalı kampanyalarına mitingler ve salon toplantıları ile devam eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğu’nun, bu çerçevede 6 Haziran 2018 Çarşamba günü Denizli iline geleceği öğrenildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayici ve işadamları ile bir toplantı yapacağı dile getirildi. Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geliş saati ve tam programı ise henüz netleşmedi.

Devlet Bahçeli ve Binali Yıldırım da Geliyor

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 10 Haziran tarihinde; Başbakan Binali Yıldırım'ın ise 11 Haziran'da Denizli'ye gelecekleri dile getirilmişti.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.