İşte O Tarih

İşte O Tarih

24 Haziran seçim çalışmaları için parti liderlerinin mitingleri ve il ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Devlet Bahçeli’nin Denizli’ye gelme tarihi belli oldu.

A+A-

Parti liderleri’nin 24 Haziran erken seçimleri için yaptıkları il gezileri ve mitingleri tüm hızla devam ederken siyaset sahnesi de mitinglerle ısınmaya başladı. Önceki gün Meral Akşener’in geldiği Denizli’ye Başbakan Binali Yıldırım’ında 11 Haziran tarihinde geleceği öğrenilmişti. Son olarak da Devlet Bahçeli’nin Denizli ziyaretinin ne zaman olduğu ilan edildi.

Tarih Belli Oldu

Bu kapsamda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Binali Yıldırım’dan bir gün önce yani 10 Haziran Pazar gününde Denizli'ye geleceği dile getirildi.

24 Haziran erken seçim kapsamından Milliyetçi Hareket Partisi'nin miting programı ilan edildi. 24 Haziran “Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl" başlıklı toplantılar çerçevesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 10 Haziran'da Denizli'de olacağı ifade edildi.

Bahçeli 24 Haziran erken seçimleri kapsamında Sivas, Kayseri, Konya, Bursa ve İzmir merkezli, "24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl" konulu  bölge istişare toplantılarında bulunacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.