İstiklal Marşı ile mesai

İstiklal Marşı ile mesai

Türkiye Kamu Sen’e bağlı tüm sendikaların üyeleri, bu sabah çalıştıkları kurumlarda şehitler anısına İstiklal Marşı okuduktan sonra mesaiye başladılar.

A+A-

Son dönemde artan terör saldırıları ve şehit cenazeleri, toplumda büyük tepkiye yol açtı. Türkiye Kamu Sen’ üyesi memurlar da toplumsal duyarlılığı sağlamak, güvenlik güçlerine destek ve moral vermek amacıyla bu sabah mesaiye İstiklal Marşı ile başladılar.

Denizli’de Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalara üye kamu görelileri, çalıştıkları kurumların önünde mesai öncesi İstiklal Marşı okudular.

Türk Büro Sen Denizli Şubesi Başkanı Hüseyin Utangaç, giderek tırmanan terörün her vatandaş gibi kendilerini de kaygılandırdığını, şehit cenazelerinin yüreklerini yaktığını belirterek, “Mesai öncesi İstiklal Marşı okuyarak, bu konuda taşıdığımız duyarlılığı ortaya koymak istedik. İstiklal Marşı bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ortak ve birleştirici değeridir. Kamu Sen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanına sahip çıkma noktasında, toplumsal duyarlılıklara öncülük etmeye devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.