İYİ Gençlik Esnaf Ziyaretinde

İYİ Gençlik Esnaf Ziyaretinde

İYİ Parti Denizli İl ve merkez ilçe teşkilatları, geleneksel bir şekilde devam eden Cuma esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

İyi Parti mensubu Gençler İlçe Başkanları ile beraber Cuma Namazından önce esnaf ziyaretleri yaptılar. Cuma günlerinin gelenekseli olan esnaf ziyaretlerinde gençleri Merkezefendi İlçe Başkanı Tamer Akçam, Pamukkale İlçe Başkanı Sinan Uçgun, Gençlik Kollarından Sorumlu Oğuzhan Özbek ve beraberindeki iyi gençler yalnız bırakmadılar.

Gezilen esnaflardan çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Denizli Gençlik Kolları Teşkilatları Sorumlusu Oğuzhan Özbek, esnafın dertlerini dinlediklerini ve İYİ Gençliği kendilerine anlattıklarını, Denizli Gençlik Kolları İl ve 19 ilçe teşkilatları ile güçlü bir biçimde seçimlere hazır olduklarını, hız kesmeden sahada, meydanda ve her yerde olmayı sürdüreceklerini ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına söz verdiklerini dile getirdi.

“Tüm Gençlerimize Minnettarız”

Esnaf ziyaretlerinin her cuma namazından önce yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini dile getiren İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Can Çapar Denizli İYİ Gençlik teşkilatlardan sorumlu il başkanı Oğuzhan ÖZBEK, Pamukkale İlçe Başkanı Sinan UÇGUN, Merkezefendi İlçe Başkanı Tamer AKÇAM ve beraberinde bulunan yönetim kadrolarına teşekkür etti.

Esnaf ziyaretlerinde kendilerine  fedakar bir şekilde emek gösteren fikir ve siyaset üreten kalkınma dolu İYİ Geleceği ifade eden ve iktidarın oluşturacağı güven ortamını sağlayan tüm gençlere minnettar olduklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.