İYİ Parti Denizli, Çocuklara Yönelik Ticari ve Cinsel Sömürüyü Konuştu

İYİ Parti Denizli, Çocuklara Yönelik Ticari ve Cinsel Sömürüyü Konuştu

İYİ Parti İl başkanlığı, Uzman Psikolog Mehtap Tamer'in sunumu ile Çocuklara Yönelik Ticari ve Cinsel Sömürü Semineri ile bu konuya ışık tuttu.

A+A-

Denizli İYİ Parti İl Başkanlığı, Uzman Psikolog Mehtap Tamer'in sunumu ile Çocuklara Yönelik Ticari ve Cinsel Sömürü konulu Semineri' ile yönetimini ve üyelerini aydınlattı

Denizli İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığının Faaliyetleri Çerçevesinde düzenlenen ve  İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Halk Sağlığı uzmanı eski Sağlık Müdürü Süleyman Kaynar'ın da katılıp başkanlık yaptığı,Uzman Psikolog Mehtap Tamer'in Sunumunu Yaptığı “Çocuklara Yönelik Ticari ve Cinsel İstismar “ Konulu seminer gerçekleştirildi.

Denizli İl Yönetiminin ve İlçe yönetimlerle birlikte üyelerinde katıldığı seminerde, Uzman Pisikolog Tamer, Çocukların, ve kadınların, yaşanılan hayatın içinde, çalışma alanında, internet ortamında ve aile içinde yaşadıkları şiddet ve tacizlerden bahsederek bunlara en kısa zamanda ve çok hızlı bir şekilde tedbir alınması gerekmektedir, diyerek durumun vahametini vurguladı. 

Yaşanan bir çok olayla da örnekler verilerek anlatılan konu, neler yapılabileceği konusunda da görüş bildirilerek seminer sona erdi. Seminerin sonunda, İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Kaynar, katılımcı Uzman Psikolog Mehtap Tamer'e hediye vererek verdiği bilgiler için teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile seminer sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.