İYİ Parti Denizli GİK Seçimine 2 Adayla Giriyor

İYİ Parti Denizli GİK Seçimine 2 Adayla Giriyor

İyi Parti'nin 3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan olağanüstü kurultayında Denizli Genel İdare Kurulu (GİK) seçimine 2 aday ile giriyor.

A+A-

İYİ Parti Genel Merkezi kurultay için hazır. Olağanüstü kurultay 3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Seçimli kurultayda Genel İdare Kurulu'nda da köklü bir değişikliğe gidilecek. Bugüne kadar 80 üyesi bulunan GİK'te kurultayla birlikte bu sayının 50'ye düşürülmesi kararı verildi. İYİ Parti Lideri Akşener, GİK'in aldığı blok liste tavsiyesine uymadı ve seçimlerin çarşaf listeyle yapılmasının daha demokratik olacağını ifade etti. İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda GİK üyeleri çarşaf liste ile belirlenecek.

GİK'e Denizli'den Bir Kadın Aday

İnşaat mühendisi olan ve Denizli'de Denizli yönetim firması sahibi olan Özdemir, büyük sitelerde, idari problemler ve profesyonel çözümlerle ilgili alanda hizmet vermekte.

Denizli GİK'te diğer aday ise Nuray PakatçıÖzdemir. Özdemir'in sosyal medya paylaşımı ise şu şekilde:

Sevgili arkadaşlarım, Bugüne kadar kimin bir bardak çayını içmiş, sohbet muhabbet etmiş isem, bir şekilde dokunabildiğim ya da bana hakkı geçmiş, benim ona hakkım geçmiş, sevgimi paylasabildiğim tüm dostlarımdan; KUTSAL bir görev olarak gördüğüm; yarın İYİ Parti GİK- Genel İdare Kurulu adayı olarak seçilebilmem için DUALARINIZI bekliyorum... Sevgiyle, sağlıkla kalın.

Denizli'den İki Aday

Adaylardan ilki geçmiş dönem il başkanı Hasan Akgün. Akgün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile adaylığını şu şekilde açıkladı:

"Çok Değerli Arkadaşlarım;

Genel Başkanımız Meral Akşener'in partimizin 4.olağanüstü kurultayında, parti teşkilatına ve İYİ parti üyelerine güvenini gösterip, parti içi demokrasiyi canlı tutmak için kongrede çarşaf liste uygulamasını tüm içtenligimle destekliyorum. Liderimizin bu anlayışına destek olmak için, partimizin genel idare kuruluna adaylığımı ilan ediyorum. Saygılarımla"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.