İYİ Parti Denizli Teşkilatlarından Cahit Özkan'a Suç Duyurusu

İYİ Parti Denizli Teşkilatlarından Cahit Özkan'a Suç Duyurusu

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli milletvekili Cahit Özkan’ın sözleri üzerine harekete geçen İYİ Parti Denizli teşkilatları Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Ak Partili Cahit Özkan’ın ‘İYİ Parti FETÖ’nün kurdurttuğu partidir’ açıklamasının ardından sert sözlerle Cahit Özkan’a tepki gösteren İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, bugün tüm teşkilatları ile birlikte Özkan hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama’ ve ‘iftira’ suçlarından suç duyurusunda bulunuldu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün konuşmasının ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık basın açıklaması yaptı.

a-004.jpg

Akışık, “FETÖ ile bizi ilişkilendirmeye çalışan Cahit Özkan'ı bugün tüm teşkilatlarımız ile birlikte saygıdeğer Türk yargısına şikayet ettik. Mesnetsiz iddialarının ardından ortalıkta gözükmeyen ve milletvekili postunun altında dilediği her şeyi söyleyebileceğini düşünen Cahit Özkan'ın yalanlarının her daim karşısında olduğumuzu belirtmek istedik. İftira ile, yalanlarla ve karşılığı olmayan iddialarla İYİ Parti'nin yükselen oy potansiyelini aşağıya çekmek isteyen bu zatı muhtereme tekrar tekrar iletmek istiyorum. İktidara geldiğimiz günün akşamında bu ülkeden hiç bir yere ayrılamayacaksınız. Düne kadar kol kola olduğunuz aynı maklubeye kaşık salladığınız terör örgütü üyeleriyle birlikte aynı sandalyede yargılanacak, en ağır cezaları alacaksınız.

b-003.jpg

Kişi kendinden bilir işi. Bize itham ettiğiniz, bize söylediğiniz her ne varsa ispat etmekle mükellefsiniz. Edemediğiniz takdirde yalan olduğu ortaya çıkacak, tarihin tozlu sayfalarında hepiniz yalancı ve sahtekar olarak anılacaksınız.

c-002.jpg

Adaletin her daim herkese lazım olduğunu avukat olarak en iyi bilmeniz gereken sizler, iftira ve yalan siyasetinden ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyoruz ama bugünden itibaren hiç bir şeyin aynı olmadığını size her daim göstereceğiz.”

d-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.