İYİ Parti Hızlı Başladı

İYİ Parti Hızlı Başladı

İyi Parti Denizli milletvekili aday adaylarıyla beraber Buldan ilçesine giden İyi Parti GİK üyesi Veli Çıtışlı, partilerinin Buldan ilçesinde de 1. parti olacağını ifade etti.

A+A-

İyi Parti kurmayları seçim çalışmalarına hızlı başladı. Milletvekili aday adayları sıralama ve listeler belli olmamasına rağmen gruplar şeklinde her yeri gezmeye başladılar. GİK üyesi Veli Çıtışlı’da evvelki gün Buldan İyi Parti İlçe başkanı Mehmet Tuğrul ile beraber Buldan pazarında halkın nabzını tuttu.

Pazar yerinde hem pazarcı esnafı, hem de Buldan halkıyla sohbet eden ve partisine oy isteyen Veli Çıtışlı, her yerde olduğu gibi Buldan ilçesinde de İyi Parti’nin büyük bir teveccüh topladığını dile getirdi.

İLGİ BÜYÜK

Çıtışlı, partinin yeni kurulmasına rağmen, halkın gönlünde yer edindiğini ve iktidar namzedi olduğunu, Buldan pazarında da bunu gördüklerini, insanların ekonomik kriz başta olmak üzere son aylardaki olumsuzluklardan bunalmış bir vaziyette iktidar partisinden kurtuluşun Meral Akşener ile olacağını söylediğini, Bunun da kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini, bu çalışmaların Türk Milleti için olduğunu, İyi Parti’nin Türk Milleti’nin isteğiyle kurulduğunu, ve kendi içlerinden çıktığını, bundan dolayı halkın yüzündeki tebessümün kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.