İYİ Parti Pamukkale Karşıyaka’da

İYİ Parti Pamukkale Karşıyaka’da

Seçim çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti Pamukkale teşkilatı Karşıyaka mahallesinde buluştu.

A+A-

Mahalle mahalle sokak sokak halkın nabzını tutan, sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri üreterek İYİ Parti’yi halka anlatan ilçe teşkilatları sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesinde halk ile buluşan İYİ Parti Pamukkale teşkilatı Pazartesi günü Karşıyaka Mahallesindeydi. İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkan Adem Süpçin ile beraber mahalle gezileri çerçevesinde Karşıyaka’ya gelen teşkilat üyeleri Şekerci durağındaki kahvede bir araya geldiler.


 İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkan Adem Süpçin burada yaptığı konuşmada vatandaşlarla bir arada olmanın kendilerini mutlu ettiğini, siyasetin sokaktan başladığını ve halktan uzak bir yapılanmanın olmayacağını, kendilerini bu şekilde vatandaşlara daha iyi ifade ettiklerini ifade etti.

Karşıyaka mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek İYİ Parti iktidarının  gelmesi ile neler yapacaklarını anlattıklarını dile getiren Başkan Adem  Süpçin, halkın kendilerine gösterdikleri ilgiden mutlu olduklarını, önyargısızı herkese eşit mesafede olup ellerinden geldiğince herkesi dinlediklerini, iktidara geldiklerinde de bunun değişmeyeceğini ve koltuklarına çekilmeyeceklerini, bundan sonra her şeyin İYİ Parti ile çok daha İYİ olacağını sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri ile yapılan görüşmelerden sonra teşkilat üyeleri Başkan Süpçin önderliğinde istişare toplantısı ile günü tamamladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.