İyi Parti Pamukkale'den İstifa Açıklaması

İyi Parti Pamukkale'den İstifa Açıklaması

İyi Parti ilçe Başkanı Avukat Adem Süpçin, almış oldukları istifa kararı ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

30 Ağustos tarihinde başkanlık divanının aldığı yenilenme çalışmalarına olanak ve fırsat vermek ile beraber  yapılacak olan çalışmaları hızlandırmak amacı ile il başkanları ve yönetim kurullarının beraber istifa etmeleri ile alakalı  tavsiye kararının tebliğ edilmesinin ardından  “İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu" mensuplarımızı ile yapılmış olan toplantı sonucunda , il başkanlığının da elini rahatlatmak için bütün üyelerin ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi ile alakalı  görüş birliğine varılmıştır. Sonuçta da başta Pamukkale İlçe Başkanı olan Av. Adem SÜPÇİN olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri istifalarını vermiştir.

Üzerimize Düşeni Yaptık

Genel merkezin olağanüstü kurultayın sonrasında teşkilatlar bazında yenilenme çalışmalarını hızlandırması ve katkı sağlaması bakımlarından  üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirmenin  huzurunu yaşıyoruz. İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı bu zaman zarfından güçlenip çıkacaktır ve aynı azim ve kararlılık ile görevine kaldığı yerden devam etmeye hazırdır.

Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Teşkilatları ile beraber  tüm zorluklara ve tehditlere rağmen Güçlü bir TÜRKİYE yolunda, İYİLİK harekleretinin cesur ve fedakar neferleri olarak mücadeleye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygı ile ilan edilir.

Av. Adem SÜPÇİN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.